Re: Dinamo-PAOK "ganjanje proljeca"
DEJA VU > EL CLASSICO
nikako
barem ne sam moje strane,nisu to teme gdje se treba kaciti..
bumo sutra vidili kaj ce biti..
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
DEJA VU > EL CLASSICO
nikako
barem ne sam moje strane,nisu to teme gdje se treba kaciti..
bumo sutra vidili kaj ce biti..
eto svi su dinamovci navijali da hajduk rasturi u europi,ne pričaj pizdarije, isto ka šta svi navijači intera zdušno navijaju za milan u ligi prvaka,kao i barcini kad real igra, ako želimo u europu moramo se i ponašat ka europljani
i drugo vujović nije seljak nego legenda hajduka
drugo teško da će iti jedan navijač hajduka zdušno navijat za dinamo protiv paoka, većini (poput mene) to neigra uloga, u prijevodu jebe me se, ima pacjenata koji ma je draže da dinamo izgubi nego hajduk dobije i to je istina
zadnji put kad san navija za dinamo, hm croatiu je bilo protiv partizana i čini mi se newcastla. a zašto i bi hajdukov naijač navija za dinamo, ima dinamo dovoljno svojih ''navijača'',vidit ćeš sutra svi sa šalom, majicom,trubon mega rofl za zdravka mamića
Haha AJMOOOOOOOOOOOOO:
http://www.24sata.hr/nogomet/mamic-i-ma
k-a-202322
http://gol.hr/clanak/f2f/mamic-odrekao-
aok-a.html
Zadnji popravljao BugsBunnyD (14-12-2010 16:24:18)
pa da ti iskreno kazem gledao sam hajduk protiv rumunja u bircu i znam da svi navijaju za dinamo jer nas je vecina isla stalno na utakmice(pod time ne mislim na europske,nego i protiv slavena,zagreba,istre ... ) i kad je hajduk zabijao golove za prolaz u EL svi su pljeskali i bili sretni zbog hajduka jer fala bogu da se nesto pokrene u nasem nogometu,vise mi je pun kurac gledat kak nas klubove izbacuju neki ciprani,albanci ili ko vec,samo cekam kad ce nam kantu slozit neki amaterski klub iz luksemburga ili neke druge žblj lige.. vjerojatno sve to proizlazi iz toga sto hajduk vec godinama nemoze ni blizu dinamo nit se cini da ce moc u skorijoj buducnosti sto je dosta zalosno,iskreno mi fale ona vremena kad je bilo napeto do zadnjeg kola, kada se islo na derbi i znalo da se mora pobjedit da se odljepi od protivnika..danas je sve to razvodnjeno i nikom se vise neda ic na tekme kad dinamo osvaja prvenstva vec u 15 kolu i kom se da dalje ic gledat tekme na onom usranom stadionu koji se nece rusit dok god ne pogiine netko..
samo se sjeti pljeska na maksimru kada je hajduk dobio belgijance.. to se na poljudu nikad nece desiti za dinamo
zamorano11 napisao:ja se nadan da ce @antoniobob dobit na kladionici
ako nije sala onda stvarno neznam sta bi ti rekao, nemrem vjerovat da ima likova koji navijaju protiv klubova iz hrvatske..
Nije šala Zamorano ti inače navija za PAOK nije stvar sto je u pitanju dinamo, partizan i paok su deo srca njegova od kako je prohodao, navija za crno bele!
samo se sjeti pljeska na maksimru kada je hajduk dobio belgijance.. to se na poljudu nikad nece desiti za dinamo
kad je hajduk dobio belgijance dinamo je igrao u grčkoj tako da neznam o kakvom pljesku govoriš
@puki uglavnom se slažem, pa ja sam gledao villareal-dinamo u kafiću(ili čak poker klubu nisan siguran) i nitko nije skaka od sriće kad su primili gol, čak su se svi uhvatili za glavu kad je oni crnogorac falija šansu na početku
Uffff. smrzint cemo se ko picke, stvarno mi nije bitno samo da dobijemo, a poslije mislim da cijeli vikend necu znati za sebe, njegovo velicanstvo ( croman) je trebao doci i uvelicati povijesnu utakmicu, ali se bojao da ce dobiti upalu jajnika!
Iako se vec iz godine u godinu toliko razocaravam (Herennven, Spartak, Rennes, Temisvar, werder) kada su pitanju kljucne utakmice ali uvjeren sam da je ovaj puta drugacije!
Glupo mi je i neshvatljivo da ce u cetvrtak bio koji hrvat biti ravnodušan a KAMOLI naviajti za PAOK !
uglavnom...
jedva cekam
p.s. usrijedu je tekma tj. sutra u četvrtak češ bit sam na stadionu
Zadnji popravljao perozelina (14-12-2010 17:34:49)
jedva cekam
p.s. usrijedu je tekma tj. sutra u četvrtak češ bit sam na stadionu
znam, znam ali non stop govorim četvrtak!
sto prije to bolje!
kakve veze ima hrvatstvo sa ovom utakmicom. pa ne igra hrvatska.
zasto bi neko ko inace ne navija za dinamo sad triba navijat? mislis da navijac reala navija za barcelonu kad igra protiv manchestera?
ako navija protiv dinama, onda navija protiv dinama. bilo da se radi o osijeku, rijeci, solinu, splitu, manchesteru, partizanu, zvezdi, villarealu, ili u ovom slucaju paoku. ako dobiju, super, ako ne dobiju, opet super
kakve veze ima hrvatstvo sa ovom utakmicom. pa ne igra hrvatska.
zasto bi neko ko inace ne navija za dinamo sad triba navijat? mislis da navijac reala navija za barcelonu kad igra protiv manchestera?
ako navija protiv dinama, onda navija protiv dinama. bilo da se radi o osijeku, rijeci, solinu, splitu, manchesteru, partizanu, zvezdi, villarealu, ili u ovom slucaju paoku. ako dobiju, super, ako ne dobiju, opet super
Vrlo si inteligentan, nevidjena doza mržnje ali vise bi rekao kronicne ljubomore prema boljem klubu od svog matičnog!
Zadnji popravljao hendrixjimmi (14-12-2010 17:47:47)
skuzio sam cim sam se odjavio da nije protiv anderlechta,neg unireje,al dobro nema veze.. znas sta sam mislio..
uglavnom sam se ja krivio postavio,ak je meni bilo drago zbog hajduka ne treba to ocekivat i od druge strane..
barem ne od svih..
uglavnom ja se nadam pobijedi a sada za ostale jbg..
i nebih stavio u isti kos kako navijac reala ne navija za barcelonu ili neki dugi klub..
fora je u tome sto su oni konkurenti u svim natjecanjima,a mi??
pa bokte mazo,madrid ima stanovnika nesto manje od hrvatske a cijela spanjoslka sigurno 10 puta vise,kako onda to uspoređivati??
isto je sa svim ligama petice..
Zadnji popravljao tonkobonko (14-12-2010 18:00:27)
malo je tema otisla u krivom smjeru ugl nije bitno tko ce za koga navijat svatko od nas ima pravo na svoje misljenje i slobodan izbor, pa tako i za koga ce navijat Stoga rasprava nije potrebna
Samo se nadam da cemo sutra dobro proc i pobijedit ih i posteno to proslavit bez glupih ispada, kakvi su dns imali navodni "boys-i" i napali autobus sa navijacima PAOK-a....
Sve u svemu sretno Dinamu
skuzio sam cim sam se odjavio da nije protiv anderlechta,neg unireje,al dobro nema veze.. znas sta sam mislio..
uglavnom sam se ja krivio postavio,ak je meni bilo drago zbog hajduka ne treba to ocekivat i od druge strane..
barem ne od svih..
uglavnom ja se nadam pobijedi a sada za ostale jbg..i nebih stavio u isti kos kako navijac reala ne navija za barcelonu ili neki dugi klub..
fora je u tome sto su oni konkurenti u svim natjecanjima,a mi??
pa bokte mazo,madrid ima stanovnika nesto manje od hrvatske a cijela spanjoslka sigurno 10 puta vise,kako onda to uspoređivati??
isto je sa svim ligama petice..
ok, mislis da grobari navijaju za zvezdu kad igra protiv nekog iz inozemstva? mislis da delije navijaju za partizan? mislis da navijaci vec slavnog PAOKa navijaju za AEK kad je igra protiv Hajduka? mislis da ce AEKovi navijat za PAOK? iste primjere imas u svim ligama istocne europe, nijedna nije medju ligama petice...
nemos jedan dan navijat jeben te dinamo, gazi gazi purgere, i sta ja znan sta ne, a onda drugi dan navijat za taj isti klub. stvar je principa, karaktera ili sta vec.
nek dobiju, slavite, opijajte se, radite sta ocete, al pustite na miru one koji ih ne vole da uzivaju u onim minutama kad tribine onog rugla budu stajale u šoku i nevjerici
Prijatelju razlika je ne navijati za Dinamo sutra i navijati protiv Dinama.
Ja osobno ne mogu navijati protiv nasih kada igraju u europi i neshvatljivo mi je da neko moze
navijati za PAOK,Debrecen,Zvezdu a ne za nase.
Ja osobno ne mogu navijati protiv nasih kada igraju u europi i neshvatljivo mi je da neko moze
navijati za PAOK,Debrecen,Zvezdu a ne za nase.
ali nisu nasi. u tome i je stvar
vedran6374 napisao:Prijatelju razlika je ne navijati za Dinamo sutra i navijati protiv Dinama.
navijati za PAOK,Debrecen,Zvezdu a ne za nase.ali nisu nasi. u tome i je stvar
+1
bas zbog toga mislim da nema smisla jbg da nepojmljivo je da netko navija protiv ali jbg to ti je danasnji svijet....
jbte sta se sve razvije,a ja samo zelio antoniobobu srecu u okladi
Nema ljutnje svako moze reci svoje misljenje.
Ja navijam za Dinamo ali bi me veselilo da Hajduk osvoji ligu prvaka i sigurno bi navijao za njih.
Ja sutra isto pucam na Dinamo , jos se dvoumim jel odigrati cistu jedinicu ili pojacati sa P/K ili hendikepom a
mozda cak i daje gol u prvom poluvremenu.
Nema ljutnje svako moze reci svoje misljenje.
Ja navijam za Dinamo ali bi me veselilo da Hajduk osvoji ligu prvaka i sigurno bi navijao za njih.Ja sutra isto pucam na Dinamo , jos se dvoumim jel odigrati cistu jedinicu ili pojacati sa P/K ili hendikepom a
mozda cak i daje gol u prvom poluvremenu.
ja san se mislia hendikep na dinamo, al mi je 3,30 sta daje ss premalo za to
paul je reko
http://img17.imageshack.us/img17/3695/1 357815.jpg
Zadnji popravljao puki86 (14-12-2010 18:48:20)
+1
ali nisu nasi. u tome i je stvar
ti ko jedan pravi desničar čudno kako nisi dinamovac sam po sebi nego ga jos i prezires, pa znalo se oduvjek da je dinamo ustaški, hajduk partizanski .
Pogotovo jos kad dinamo igra protiv pravoslavaca, a ti hrvatina.... njet mi jasno
meni nije jasno kako je moguce navijat protiv nekog hrv. kluba kad igra protiv nekog randoma iz europe.
navijam za sve hrvatske klubove u europi, radi koeficijenta