Re: novi komp
p.s. tvoja primanja su dovoljna za novu kutiju od cca 4000 kuna
cemu potrosit 4k kn ako ti nije neophodno ,imam boljih nacina za potrosit tu lovu
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
p.s. tvoja primanja su dovoljna za novu kutiju od cca 4000 kuna
cemu potrosit 4k kn ako ti nije neophodno ,imam boljih nacina za potrosit tu lovu
Evo par screen shotova kako da nabrzinu smanjite resurse koje vam trose windowsi na to da lijepo izgledaju. Uz to preporuka napraviti defragmentaciju diska ako se nije dugo radila.
u 4 image kaj da isključim a da sve radi normalno a da mi ninja tolko nešteka?
inače i mene jebe ninja na laptopu pa razmisljam da kupim komp, dok upalim oko 15 stolova onda počinje štekati, mogu igrat 20 stolova al me zeza malo a ja bi htio da mi sve radi normalno dok igram 25 stolova
ajspingvin napisao:p.s. tvoja primanja su dovoljna za novu kutiju od cca 4000 kuna
da upravu si, puno ljudi s kupe zvijer od kompova a opće nekoriste njihove preformance to baš nema smisla, koda si kupiš ferrarija i nikad nevoziš brže od 60km/h
da upravu si, puno ljudi s kupe zvijer od kompova a opće nekoriste njihove preformance to baš nema smisla, koda si kupiš ferrarija i nikad nevoziš brže od 60km/h
da imam takav auto, vozio bi 40km/h, da me sve pice vide
u 4 image kaj da isključim a da sve radi normalno a da mi ninja tolko nešteka?
inače i mene jebe ninja na laptopu pa razmisljam da kupim komp, dok upalim oko 15 stolova onda počinje štekati, mogu igrat 20 stolova al me zeza malo a ja bi htio da mi sve radi normalno dok igram 25 stolova
Definitvno makni kvacice sa:
[ ] Enable Aero Peek
[ ] Enable transparent glass
Dvije stvari koje jos u Win Vista i Win7 nepotrebno zderu resurse su Windows Defender i Search indexing koji su mislim po defaultu ukljuceni
poslo sam mail tu jednom liku kaj popravlja laptope kolko bi me kostalo da mi instalira nove windowse i office
MICROSOFT Windows 7 Home Premium - 1,049 kn
Microsoft Office Home and Student 2010 – 1000 kn
Microsoft® Office Home and Business 2010 – cca 1500kn
NOD32 antivirusni program - 260kn
koji je ovo kurac pa kupim si novi komp za to...
Ma Windowse si možeš sam instalirati. Ako ne znaš, javi se na skype, sve ti detaljno objasnim.
frano strugar
Done
poslo sam mail tu jednom liku kaj popravlja laptope kolko bi me kostalo da mi instalira nove windowse i office
MICROSOFT Windows 7 Home Premium - 1,049 kn
Microsoft Office Home and Student 2010 – 1000 kn
Microsoft® Office Home and Business 2010 – cca 1500kn
NOD32 antivirusni program - 260knkoji je ovo kurac pa kupim si novi komp za to...
Sve to skines s torrenta i instaliras za 30ak min za džabe. Ako ti slucajno nije dfable uspio pomoci, ja ti posaljem linkove.
p.s. Ako kupujes komp ili laptop, nemoj uzimati win7 s njim, a kamoli office. Usteda ti je od 1000-2500 kn.
je skinuo sam si, al sam s frendom pocistio komp bio je pun prasine ..zasad radi dobro pa necu dirat
Rodman napisao:u 4 image kaj da isključim a da sve radi normalno a da mi ninja tolko nešteka?
inače i mene jebe ninja na laptopu pa razmisljam da kupim komp, dok upalim oko 15 stolova onda počinje štekati, mogu igrat 20 stolova al me zeza malo a ja bi htio da mi sve radi normalno dok igram 25 stolovaDefinitvno makni kvacice sa:
[ ] Enable Aero Peek
[ ] Enable transparent glass
Dvije stvari koje jos u Win Vista i Win7 nepotrebno zderu resurse su Windows Defender i Search indexing koji su mislim po defaultu ukljuceni
gdje se to nalazi ?, one upute na screenshotu više neradi link
My computer..lijevi klik pa properties...lijevo imas advanced system setings...klikni to pa settings(performance) i iskljucis
prijava odnosno registracija za objavu odgovora