Tema: 50NL CAP Upomoc, kako stealati, restealati
Ovako, ja sam zadrti Caper, shortstacker i prilicno mi dobro ide jer nisam bas onak po book.
E sad imam problema na ovom levelu jer se nalazim na stolu s mega aggro regsima, botovima (kompjuteri), botovima (kinezi), i tu i tamo se nadje neki fish, al se nemoze prilagodjavatfishu kada je pun stol regularnih igraca.
E sad imam ja mnogo ruku od svih svojih protivnika i evo primjera gdje me muci.
Odlucio sam stealat na buttonu s bilo koje akrte na tight regse koji imaju 85%+ fold BB i SB. To vecinom pali, a i tih 15% sto me zovu ja bacim akrtu osim ak nije u rangeu gdje sam cak favorit.
E sad, ima tu agrroa koji nezele foldat BB i oni me rerejzaju all in s 20-30% ruku.
Kako se sada tu postaviti?
Skinuo sam all in software i podesio range s kojim oni meni to rade, pa sam dobio da bi coin flipao i da bi bio +50% Entiquiti s ovakvim rangom:
versus: 15% reraisera Callam all in s: 88+, Ajs+, Ajo+
Pa sve do versus 25% reraisera: 55+, A9s+, At0+
Isto nacin mojeg restealanja kada se susrecem s ovim aggro regsima, ovo je jos vaznije jer tu je mozda moj najveci leak, pa pomozite.
Gotovo svi ti regsi stealaju kad je foldano do njih cak i na Co s 40+ ruku, a foldanju na all in resteal 60%, to sus ad okvirne brojke, neki imaju cak i vece brojke neki ensto manje.... ali ajmo odredit najbolju igru za ove brojke.
Dakel, najbolje mi ej rejzat all in resteal s 44+, A5s, A8o+, KJo+, KTs+
MOJ PLAN IGRE:
Prebacio sam se na open raise da mi bude 3xBB, to je gotovo uvijek steal, pa kad su mi u BB i SB tipovi koji bacaju 85% karta, sam ja napraio racunicu da:
od 10 stealova ja cu dobiti 8, 8*BB+SB=12BB, a kada ja dignem 3xBB i oni me rerejzaju 2 puta, cu izgubiti 6BB, dakle dugorocno sam u plusu 6BB ovom igrom, ajde recite jel to ok igra.
E sad, ovi manijaci koji stealaju 40% ruku a foladaju 60% na resteal, vecian njih dize minraise ili neki 2.2xBB, is ad se tu tesko postavit, jer ako ja idem stealat s all in mislim da se to ne ispalti, cak sam pokusao minstealreraise one koje sam misliod a su botovi koji igraju 20+ stolova, ali su me samo call jer se im je ispaltilo vidjet flop za te novce, a mislio sam da bot to nece primjetiti, cak sam pokusao ja mjenjat raise seize za one koji restealaju 77%, ali su se prilagodili i samo callali.
Eto nadams e da sam jasan, iance CAP je igra gdje smos vi shortstacked 20BB. Zaniam me samo kako se postaviti kada su u blindovima tight igraci koji nece rerajzat ni za zivu glavu ak nemaju ajke ruke i kako kada su tamo manijaci, dali ja idem rubnim rangeom ili bi bolje bilo da ostanem tight i kod takvih. Inace ovdje svi imaju gotovo 70% raise iz SB u BB i to je vecinom minraise, sto da radim s tim kji minraiseaju, jer oni minrejzaju sve, AA, KK, i sve ostale ruke s kojima stealaju.
UPOMOC (mislimda kad pocnem igrat na buttonu i u blindsima maksimalno profitabilno ovaj elvel i sljedeca 2 cu garant beatat samo tako., pa pomozite)
Zadnji popravljao dadaas (07-03-2011 17:09:11)