Tema: stres, vrijednost novca i ostalo
Ovo je prvenstveno pitanje namjereno proovima, ali se mogu i ostali ukljucit, naravno
Kako se nosite sa losing sessionima u kojim zdonkate po par prosjecnih hrvatskih placa, dali to onda utjece na vas taj dan? Imate problema sa spavanjem? (ovo zvuci ko neka reklama za dormeo) Dal ste onda u "ajmo se zapit parti modu" ili ste suprotnost? Kako losing session utjece na odnos prema vasim bliznjima?Jeste li imali istih/slicnih problema i kad ste pocinjali na nl25 ili je potalo jos gore/bolje? Biste li otkazali neki dogovor sa curom/prijateljima jer vam je stol pun riba? Mozete li igrat 5x manji limit/buyin uz istu ozbiljnost?
Dali bumhuntate cijene raznih artikala? (npr. hocete li radje otici u konzum preko puta i kupit sve sto vam treba za 300kn ili cete otic u neki supermarket i kupiti isto to i mozda jos malo vise za 240kn) Dali se uopce bavite takvim stvarima? Brinu li vas poskupljenja goriva/kruha/struje/plina i slicno?
Kad god mi se zadesi neki jaci losing session, odmah grc u zeludcu, postanem bezvoljan, posvadjo bi se sa svakim ko mi nesto kaze suprotno mome misljenju, teze zaspijem...bas ono, u kurcu budem totalno, oduvijek je bilo tako, samo sto su sad nesto vece cifre pa je i sve to malo intenzivnije. Jedino sto bi me smirilo je da nastavim igrat i vratim izgubljeno...ali to sam naucio da nije najpametnije na vlastitoj kozi pa se suzdrzavam.
Jos uvijek trazim gdje je najjeftinije za kupit itd.. ali npr. neda mi se radit honorarni, skroz fleksibilan posao za koji sam placen 50kn/sat - za koji bi se 90% studenata ubilo da ga ima.
Kako je kod vas?