Tema: NL10 FT
Villan na 285 ruku ima 33/27/3.0 3b 16,1
Sto na turnu call ili raise? Sto ako je river brick? Sto ako dode FD ili neka opasna karta?
200 bb deep
http://weaktight.com/3533779
Zadnji popravljao martingale666 (03-05-2011 16:48:56)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Villan na 285 ruku ima 33/27/3.0 3b 16,1
Sto na turnu call ili raise? Sto ako je river brick? Sto ako dode FD ili neka opasna karta?
200 bb deep
http://weaktight.com/3533779
Zadnji popravljao martingale666 (03-05-2011 16:48:56)
KJ to ti je rigged hand. Zajebajem , meni je najmrži.
-Call turn , ako gurne sve na river-u fold , po meni .
Meni to smrdi na FD, ili A7 , možda i SD, nikako 55 niti 77
Zadnji popravljao ivica5261 (03-05-2011 17:03:31)
mislim da male pockete ne 3beta uvijek, a i ako ima 55 ili 77, takav agresivan igrac raise-a flop jer ima puno drawova a i 200 bb su deep tako da full ima jako rijetko, kao i AJ koje najcesce 3beta pf s tolikim 3betom
ako mislis da najcesce tu ima QJ, JT, J9, Jx zguraj turn jer flush na riveru ti moze ubiti akciju, ako mislis da cesce ima air call turn, c/c river
KJ to ti je rigged hand. Zajebajem , meni je najmrži.
-Call turn , ako gurne sve na river-u fold , po meni .
Meni to smrdi na FD, ili A7 , možda i SD, nikako 55 niti 77
nema smisla to sto govoris! Kazes ako brika river da bacim, a njega stavljas na FD ili SD?? Zasto bi onda bacio ako brika riv?
Callaš naravno kad zbrika river.
koj je onda po tebi njegov range? blef, fd, sd ili nesto trece
3bet mu je 16, 3beta taj sve. callas, ako nisi u pravu gg, protiv ovog villiana mislim da nemozes bacit.
call, chek call.
stvarno mislim da rjetko tu nisi dobar protiv ovakvog agresora. ja bi bio sretan da se najdem u ovom spotu.
pa ako se complet-a možda flush ili straight . Recimo hipotetski da dođe 4 :card_spade . Ako dođe nekakav blank sumnjam da će i on gurat osim ako te ne own-a već od flopa .
3bet mu je 16, 3beta taj sve. callas, ako nisi u pravu gg, protiv ovog villiana mislim da nemozes bacit.
call, chek call.
stvarno mislim da rjetko tu nisi dobar protiv ovakvog agresora. ja bi bio sretan da se najdem u ovom spotu.
3b je prije flopa, a ova situacija je postflop. To sto je agresivan 3 bettor ne mora znaciti da je agresivan postflop. AF mu je 3 sto nije bas puno. Također i 285 ruku nije bas neki sample
call turn,c/c river...protiv ovakvog igrača najviše valuea možeš izvući ovim lineom,
jer ako rejzaš turn sve slabije baca,a ako callaš u rangeu mu ostavljaš sav air koji mora blefat na riveru ili
slabiji hend od tvojeg...
call turn,c/c river...protiv ovakvog igrača najviše valuea možeš izvući ovim lineom,
jer ako rejzaš turn sve slabije baca,a ako callaš u rangeu mu ostavljaš sav air koji mora blefat na riveru ili
+1, slažem se
+1
slazem se s tobom
ja osobno mislim da si tu beatan... ne vidim kako moze imati ista osim 55,77 ili TJ+...
*EDIT*
jel mozes reci kakve statse ima sa te pozicije???
Zadnji popravljao kriss (05-05-2011 13:02:05)
To bi moglo razriešit hand, definitivno.
ja osobno mislim da si tu beatan... ne vidim kako moze imati ista osim 55,77 ili TJ+...
*EDIT*
kako sam onda beatan ako ima J10 i QJ ???
neznam kako to moze pomoci na 200 tinjak hendova
inace imas s EP PFR 24% a otvara 50% sto je samo 4 henda tako da se bas ne moze gledati
sad sam stavio stavio u stove
equity win tie pots won pots tied
Hand 0: 53.455% 43.09% 10.36% 474 114.00 { KdJd }
Hand 1: 46.545% 36.18% 10.36% 398 114.00 { 77, 55, AJs, KJs, QJs, J9s+, AJo, KJo, QJo, J9o+ }
mislim da je ovo realan range tako da sam ahead
kako sam onda beatan ako ima J10 i QJ ???
to je jedino sto beatas... mislim da te nije raiseao na flopu jer si beto vise od 2/3 pota, s cim te automatski ne stavlja na nikakav draw tako da ga nije strah ni flusha ni straighta...
sto se tice rangea, mislim da nema J9 jer bi to foldao pf, cak mislim da ni JT mozda nema... ovakav igrac voli leadat pf pa mi nema logika da bi igrao tako weak handove a da nije pf raiser... najvise smisla mi ima call za set...
sto se tice statsa sa EP, ti njega imas na 285 handova i od toga samo 4 handa sa EP??? kako to???
kako je zavrsio hand???
Zadnji popravljao kriss (05-05-2011 15:18:01)
martingale666 napisao:kako sam onda beatan ako ima J10 i QJ ???
to je jedino sto beatas... mislim da te nije raiseao na flopu jer si beto vise od 2/3 pota, s cim te automatski ne stavlja na nikakav draw tako da ga nije strah ni flusha ni straighta...
sto se tice rangea, mislim da nema J9 jer bi to foldao pf, cak mislim da ni JT mozda nema... ovakav igrac voli leadat pf pa mi nema logika da bi igrao tako weak handove a da nije pf raiser... najvise smisla mi ima call za set...
sto se tice statsa sa EP, ti njega imas na 285 handova i od toga samo 4 handa sa EP??? kako to???
kako je zavrsio hand???
ma ne mozes bas tako specificno odrediti igraca na 250 ruku to je jako mali sample to sam naucio kada sam vidio sto rade tkz. TAG ili LAG igraci ili sam to barem mislio po statovima.
Inace ako vec mislis da je aggro onda bi treba raise-at set na tako wet flopu pogotovo jer smo deep
ja sam uzeo line koji je preporucio redDevil
http://weaktight.com/3539500
Hmm, mislim da si ok odigrao, samo river.. ehh, tu ja imam svoje mišljenje.
Ja bi river shipao u ovom slučaju. Ok, imat će on tu 55/77 mali broj puta, ali osim što možemo valuebetati slabijeg J, nikad neće znat što je naš range. Uvijek će tapkat u mraku, a postoji i šansa da će se upustit u neko levelanje i da calla sa nekim shitexom (Ax i ostalo).
Uglavnom, nije sve dvodimenzionalno u pokeru, ali ja mu iskreno nebi dao da stavi note na mene, barem ne tako jeftino.
ok bi bio ship na riveru ali igrao sam 16 stolova i nisam imao previse vremena za razmisljati
ruka mi je bila ful cudna jer ga nisam mogao staviti na neki hand ili blef pa sam isao na sigurnu opciju c c, ali slazem se da je ship ok pogotovo kad dode A jer to drasticno smanjuje mogucnost da ima AJ
jer to drasticno smanjuje mogucnost da ima AJ
ma sve je to ok, samo vidim da nisi shvatio poantu koju sam ti htio reći.. ali nema veze, super si odigrao hand pogotovo za nl10
prijava odnosno registracija za objavu odgovora