Tema: Poker 770
Ja sam novi ovdje evo danas malo igrao i prvo mjesto.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
gg
P.S. samo 47 igraca...moglo bi se malo i na poker770 navratit..jesi li mozda isplacivao lovu vec odatle i imali kakvih problema??
Zadnji popravljao solferino21 (12-06-2011 01:09:09)
gg
P.S. samo 47 igraca...moglo bi se malo i na poker770 navratit..jesi li mozda isplacivao lovu vec odatle i imali kakvih problema??
Nisam danas sam uplatio, imaju neki bonus ako uplatiš dobiš 200% sve do 600 $ dolara mislim i ako izgubiš npr bankrol od 50 dolara oni ti vrate 30 dolara natrag
ae samo kada budes povlacio novce javi ili na PM il vamo...da znam ima li kakvih problema pri povlacenju novaca i koliko se dugo ceka..
ae samo kada budes povlacio novce javi ili na PM il vamo...da znam ima li kakvih problema pri povlacenju novaca i koliko se dugo ceka..
OK!!!
GG
vidimo se danas na circusima. dodi i na 800 na vecer.
babybasset
Može dogovoreno
ceka se dosta jer su supci lijeni cca tjedan dana sam cekao ja ak se dobro sjecam...
bassetbaby napisao:vidimo se danas na circusima. dodi i na 800 na vecer.
babybassetMože dogovoreno
Baš ti i nejde nešto na circusima malo sam gledao AQ zatim AJ all in i ispala strašno kaj ne više sreće na drugima GG
BStope napisao:bassetbaby napisao:vidimo se danas na circusima. dodi i na 800 na vecer.
babybassetMože dogovoreno
Baš ti i nejde nešto na circusima malo sam gledao AQ zatim AJ all in i ispala strašno kaj ne više sreće na drugima GG
hehe bit ce bolje
BStope napisao:BStope napisao:Može dogovoreno
hehe bit ce bolje
Ni meni nejde igram omahu buble najmanji stack
juče sam osvojio na ovom našem freerollu 40$, ima te li kakav prijedlog koje turnire je dobro igrati i sl, uglavnom nešto imam problema s isplatom na visu electron, piše da trenutno nisu u mogućnosti mi izvršit isplatu?? ako netko može pomoći , bio bih jako zahvalan!
Moram početi igrati malo jače turnire sa većim buyinom, šta vi mislite ili da ostanem na micro?
Evo jedan turnir od jučer 3 bio ispao sa pocket AA nije bilo sreće
@BStope - igraj sve sta ti BR dozvoljava
@onin86 - isplata ti je zapela jer vjerojatno moras slikat osobnu/deviznu,.. neki dokaz o tvojoj osobnosti (pitaj support)
Ja prvi put kad sam isplacivao s ipokera trebalo je 3-4 dana, a drugi put je trebalo 10ak dana
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora