KresimirS napisao:knez napisao: Poker je toliko zahtjevniji od bilo kojeg posla dok grindas da je to nebo i zemlja. 6h grindanja se ne moze usporedivati s nijednim drugim poslom, tko misli da to nije tako, nek svaki dan u komadu igra 12 stolova 6maxa ili 4 stola HU regmatch pa da vidim sto ce reci. S druge strane poker nije samo grindanje i tih recimo 8-12h koje ulozis nisu samo u grindanju.
Svaka čast tebi, tvojoj igri i uspjesima u pokeru, ali malo drobiš gluposti. Odi npr. svaki dan u operacijsku salu i operiraj 4-6 ili ponekad i 8 sati u komadu pa ću te ja onda pitati šta ćeš ti reći, gdje je nebo i gdje je zemlja. A još ima puno drugih poslova u kojima imaš puno veću odgovornost prema ili za druge ljude pa i zato i veći stres koji sigurno nije usporediv sa stresom radi vlastitog džepa. A da ne govorim o školovanju za takve poslove koje ponekad trajaju i cijeli život jer moraš pratiti trendove i novitete.
Malo si se fest zaletio ( da ne kažem umislio) ...
Očito nikad nisi igro regmatch ili masstablo 6max, a i sigurno ne živiš od pokera pa nisi legitiman davat ovakve usporedbe.
KresimirS napisao:krkinho napisao: Ja sam upravo završio treću godinu faksa
Ajde ti prvo završi faks , otkuda znaš da li si ili da budeš dovoljno dobar da češ od toga moći živjeti. Na kraju ti je kao u svakom drugom sportu, uspjeva možda jedan od tisuću uz sav uloženi trud i treningze. Ovako ti faks daje sigurnost , a daj bože da uspiješ onda će za tebe reći to je uspješan i poznat pokerpro koji je inače diplomirani ... ili dr. ili mr.
Ovako razmišljaju pi*kice koje se boje neuspjeha cijeli život i zato ne žele ništa probat.
KresimirS napisao:chillin napisao: jer zamisli da ti na kraju mjeseca sta si isa na baustelu svaki dan, dodje dan isplate i šef kaze.
"slusaj pajdo, ovi misec ti necu platit, je da si radija dobro i sve to, al to ti je variance, ovaj misec ti nema place"
Pa sigurno da bi isfrustriralo. Ubitačno
Pa zar to mije tužna svakodnevnica u našoj državi...?
Je, i zato treba masovno završavat faxove, bit na burzi do 30+ godine, živjet na račun roditelja koji sami jedva krpaju kraj s krajem, pa nać bilo kakav posao, dić kredit za stan da možeš živjet s curom i otplačivat ga cijeli život.
Ili ako srećom (bez veza) nađeš posao odmah po završetku faxa gdje večina nadređenih ima lošije škole od tebe i ne dopuštaju ti nikakav napredak jer čuvaju svoje dupe... i svejedno se opet ponavlja priča sa kreditom itd. Pa dobiš dijete, to se sazna i jebu te u mozak još više jer znaju da ne smiješ dat otkaz.
Budimo realni, živimo na Divljem zapadu, ko je s(p)retniji, lukaviji i pametniji uspjet će, a poker je as iz rukava.
Jako puno (80% +) mojih non-poker prijatelja ide na fax, ostali radi neke jadne poslove (skladištari, operateri, prodavači) i ja sam sretan kad me odjebu za van jer "moraju učit", "strgani su od posla", "nemaju love". Tužan sam zbog njih, ali sretan zbog sebe jer sa pokerom imam slobodu koju nema 99% ljudi u Hrvatskoj, a i u svijetu.
Zato ja podržavam krkinha, sa puno truda je sve moguće, razlika između nl10 i nl100 je samo 1 nula više, a to je we!