Tema: HEM 2 beta
Malo sam pogledao video na linku i čini mi se puno bolje. Gro različitih novih funkcija i nadam se da će bit puno bolji
http://www.holdemmanager.com/poker-software/
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Malo sam pogledao video na linku i čini mi se puno bolje. Gro različitih novih funkcija i nadam se da će bit puno bolji
http://www.holdemmanager.com/poker-software/
Izgleda dosta komplicirano, promjene su velike i meni se sviđa.
Ja sam se prijavio na listu za code, ali nigdje ne piše kolko se mora nadoplatit.
Jel to besplatno za sve koji imaju HEM1, bez obzira kad su ga kupili?
Jel to besplatno za sve koji imaju HEM1, bez obzira kad su ga kupili?
sumnjam
ilitiga
sumljam
Zadnji popravljao kiklop (30-07-2011 17:05:59)
Ja ga imam od jučer i prepredobar je.
Besplatan je ak je HEM1 kupljen poslije 1.5., a za one koji su kupili prije bit će popusta ovisno kad je kupljen. Ak je kupljen prije pola godine, godinu ili više (*moja pretpostavka otprilike) onda nema popusta.
jel je puno zahtjevniji za procesor i memoriju?
Meni radi puno brže nego HEM1, nema više čekanja sto godina da se otvori neki tab.
great.. po meni potrebno poboljsanje..
btw, sad vidim ludu konstrukciju pitanja pa me malo
koje su novine ?
hmm, nigdje na stranici ne mogu naći gdje se prijaviti/skinuti hem2.. može pomoć?
kad otvoris njihovu stranicu skroz gore imas di se log inas upgradas itd...
znači kliknem na link od OP, loginam se i dođem na hem stranicu gdje nigdje ne vidi mda se hem2 spominje...
ovo je u najgornjem redu: UPGRADE BLOG MY ACCOUNT LOGOUT CART, pogledao sam sve ali ne ide
Mislim da ne možeš, možeš se samo staviti na neku listu čekanja koja je poprilična.
znači kliknem na link od OP, loginam se i dođem na hem stranicu gdje nigdje ne vidi mda se hem2 spominje...
ovo je u najgornjem redu: UPGRADE BLOG MY ACCOUNT LOGOUT CART, pogledao sam sve ali ne ide
meni je u najgornjem redu lijevo od upgrade pisalo crvenim slovima HM2 BETA. moguće da više ne primaju nove zahtjeve
Ma ima link za download na forumu, ali ne može se otvorit HEm ako nemaš beta code tj. registry code. Tako da čemo čekat.
ma primaju kad sam se ja jucer prijavio i 5,5 k ljudi je ispred mene
dfable, može objašnjenje?
puki, jučer si se prijavio? možda je kod mene problem u akauntu koji sam napravio zbrda-zdola, ali nisu me ni tražili ništa osim maila, pasworda, ništa u vezi samog hema
Mislim da moraš registrirati HEM 1 licencu i da će ti se tek onda pojaviti link
registrirat znači uploadat serial? to sam isto napravio još prije kada su imali nekih problema na serveru..
Zadnji popravljao krang5 (10-08-2011 17:24:36)
neznam o cem vu pricate samo sam se registrirao na njihovu stranicu , log inao se i zatrazio novi HEM
ja upravo dobil pasword mailom, bil sam 3400 na listi i brijem da sam čekal manje od dva tjedna
Ja ga imam od jučer i prepredobar je.
Besplatan je ak je HEM1 kupljen poslije 1.5., a za one koji su kupili prije bit će popusta ovisno kad je kupljen. Ak je kupljen prije pola godine, godinu ili više (*moja pretpostavka otprilike) onda nema popusta.
ja jedinicu imam više od godinu dana, jel mi je ovaj pass onda samo za probu, tj. trebat ću platit kad završe s beta verzijom?
vjerojatno češ morat platit.
jel zna neko detalje koliko ce se morati doplatiti upgrade na HM2?
Meni HEM2 radi dosta sporo.
Zadnja dva djetna sam ga koristio na 4 stola, ali sve je to sporije od HEM1.
Danas sam napravio prošireni HUD ( 6 line ) i ne mogu ga koristit, kad u replayeru prebacim na prošireni HUD zacrni se ekran i onda se oporavi al bez HUD-a.
Ovo mi se pojavi nakon toga
Koristim laptop HP6730S star 2,5 god
Ima neko sličan problem??
prijava odnosno registracija za objavu odgovora