FishMardy napisao:BugsBunnyD napisao:FishMardy napisao:Hvala uglavnom jedan od rijetki koji mi je zazelio dobrodoslicu a da mi nije pametovao
nego kaj igras Hu hyper turbo or what ? ja sam na 7 hiper
Igram HU Hyper 500 cipova i deri dok ne ispadnes uglavnom pokusavam se sudrzati da ne otidem na veće limite ali se pojavio problem. U par dana sam odigrao oko 10 partija HU 30$ Hyper i ostavario sam 9 pobjeda i 1 poraz ,,dok na manjim limitima npr. HU 7$ hyper čak mogu naredati 5 poraza zaredom prvenstveno zbog moje neozbiljnosti i igranja na sve karte jer buy in nije vellik. Pa me zanima je li pametno igrati HU 30 $ a bankroll mi je 720 $ jer imam osjećaj da
bolje igram na HU 30
Igraj u skladu BRMa jer kad te ulovi downswing otic ces na zesci tilt i zdonirat ces si bankroll ( nazalost iz svog iskustva znam ) tako da drz se BRMa i nece bit frke Znaci 100 BIova za 7icu imas i peglaj njih GL
ps imas neko posebno vrijeme kad peglas ili ' ?
Ak imas skype dodaj me bugsbunnyd
Pozz
Zadnji popravljao BugsBunnyD (04-08-2011 06:27:41)
e da znan ko mi ga je ukrao... zivim u stanu s americkim stafordom koji lezi do kompa, a ja sam spava u sobi...sigurno mi napa da je dosa neko nepoznat, tako da san siguran da je netko koga pas zna...
neznan jeli neka zajebancija al nevirujen da me neko jebe dok san u betu