Tema: Eureka - PokerPro majice
Ako igrate Eureku i želite nositi PokerPro majicu za vrijeme turnira, javite mi veličinu i dan koji igrate.
Majice će izgledati ovako:
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ako igrate Eureku i želite nositi PokerPro majicu za vrijeme turnira, javite mi veličinu i dan koji igrate.
Majice će izgledati ovako:
Nisu na prodaju..
a jel bi se ipako nekako moglo doc do majica..??..
nice. Slovenci su imali svoje u novoj gorici.
Da ne radim u GS igro bi jbg
Ako se bude mogla dobit majica tu sam
jeli se smiju nosit ako si upa priko satelita na starsu?nisan siguran..jer kad san in posla potvrdu on line regisrracije tamo je bia pravilnik od mali miljun clanova..znan da u slucaju ft,moran nosit pokerstarsov logo...posto uvik igran live sa kapon mene zanima imas li kakvu kapu na "lageru"..u svakom slucaju sve san ti posla u pm,pa se vidimo gori
Budući da sam čuo da bude i ženskih članova ovog foruma na turniru, da li se možda bude organiziralo nešto kao "Miss Wet-PokerPro-T-shirt) natjecanje ? ( može i na Ladies Poker Night... )
Zadnji popravljao KresimirS (19-08-2011 15:20:23)
"Miss Wet-PokerPro-T-shirt) natjecanje ?
kako ces izabrat najlepsu kad u live igri nema ICM calculatora?
jeli se smiju nosit ako si upa priko satelita na starsu?nisan siguran..jer kad san in posla potvrdu on line regisrracije tamo je bia pravilnik od mali miljun clanova..znan da u slucaju ft,moran nosit pokerstarsov logo...posto uvik igran live sa kapon mene zanima imas li kakvu kapu na "lageru"..u svakom slucaju sve san ti posla u pm,pa se vidimo gori
Smiju se nositi majice. Jedino na FT-u moraš imat njihov logo.
Budući da sam čuo da bude i ženskih članova ovog foruma na turniru, da li se možda bude organiziralo nešto kao "Miss Wet-PokerPro-T-shirt) natjecanje ? ( može i na Ladies Poker Night... )
Ali onda bi majice trebale biti bijele...
Btw,ako netko nakon eureke bude htio prodati majicu nek mi se javi...
kako ces izabrat najlepsu kad u live igri nema ICM calculatora?
Očito da još nisi uletavao ili karao pomoću ICM-calculatora ( + ili - EV), nego onako, samo napamet ili pijan...
Ako želiš, rado ću ti objasniti na osnovi mojeg iskustva koje faktore moraš ubaciti u calculator da znaš da li će ti biti ševa
+EV ili -EV
Što je ružnija,ševa je više +EV?
Što je ružnija,ševa je više +EV?
Sve ovisi o stacku...
Ako imaš mali stack ili želiš samo malo uložiti u pot, sigurno da
Drago mi je da nas ime više koji kuže važnost ICM-a...
Zadnji popravljao KresimirS (19-08-2011 16:11:09)
Roba daj mi pliz pošalji jednu u USA da vide američke ribetine šta je majica
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora