Tema: Dajmo mu da uči...
Kao što se iz naslova vjerovatno može isčitati, tražim nekoga tko bi bio voljan dati mi coaching.
Kao prvo, što se tiče mene kao poker igrača ili bolje reći potencijalnog poker igrača, nemam puno toga za reći. Daleko od toga da ne znam osnove, pogtovo jer zadnjih par tjedana čitam raznu literaturu (Easy Game, Moshman, Phil Shaw...), ali ipak uz samo iskustvo igre dobro bi mi došla pomoć nekog iskusnijeg tko bi sve to pročitano u mojoj glavi posložio tako da to mogu koristiti za virtualnim poker stolom. Kako kroz nekoliko dana dobivam i novi komp, napokon bi mogao na njega pobacati i svu svitu raznih dodatnih programčića koje bi mi trebale olakšati igru, a i sve ostalo što bi trebalo omogućiti coaching.
Što se mene osobno tiče, 22 su mi godine, studiram i radim u temobajlu.
Što se tiče same igre, najbolje se osjećam igrajući SnG ili MTT. Koliko bi dnevno mogao odigrati turnira, ovisi o danu (posao, faks...). Ne tražim nekakav posebni stake, jer neku sitnu banku imam (ali doslovno sitnu, no ne želim da ovo ispadne kao nekakav pokušaj prevare u kojem samo želim izvući lovu od nekoga), a i ovo mi više treba da bih nešto naučio, nego da bi s tuđim novcem se igrao.
Stoga, da zaključim, ako ima netko zainteresiran, neka mi se javi PMom, pa se dogovorimo. Ako bude izvedivo, nadam se suradnji.