Tema: Sve na jednom mjestu....
Da ne otvaram milijun tema po forumu,pa ću vam tu napisat što me muči,odnosno zanima...
1.Mislim si nabavit Hold'em Manager,da mi pomogne u analizi igre protivnika...ne znam da li vrijedi ona akcija od pokerpro-a da se može nabavit HM za 70 dolara,pa da mi netko kaže...i ako nešto što je bitno moram znat prilikom kupnje HM...
2.Trenutno igram turnire na partypokeru di je buyin 1-3 $,pošto imam već account na njemu,zanima me mogu napravit rakeback,i da li se to isplati uopće radit pošto igram MTT..
3.Planiram se regat Pokerstars,nisam do sada bio tamo uopće,pa me zanima također za rakeback,što trebam napravit,ako možda ima kakav bonus slučajno...
4.i zadnje,evo,kako sam već naveo da igram turnire di je buyin 1-3 $,blindovi rastu svakih 3-5 min,zanima me koliki je tu faktor sreće pošto blindovi brzo rastu,praktički turnir završi za 2 i pol sata,što mi odgovara jer turniri di su blindovi diže svakih 15 min primjerice,mi ne odgovaraju jer me koncetracija jebe,ugl.uvik krenem dobro budem u prvih 10-15 vodećih,i onda u sredini turnira počnem se jednostavno zajebavat i adio...također me zanima di je bolja struktura takvih turnira na party-u ili pokerstarsu...hvala
još da se pohvalim,prije par dana sam dobio 100 $,osvojio 5 mjesto od 400 igrača...i naravno odmah se umislim,ti sve znaš,ne trebaš više učit,i tako...sanjam da sam na wsop dospio na final table...isuse..ugl.ako možete da mi odgovorite jer svaki vaš kometar na ovo meni puno pomaže,i vama se unaprijed zahavljujem...jer nikad se nisam ovako osjećao,da guštiram u nečemu što radim,kao što je slučaj sa pokerom...
https://www.youtube.com/channel/UCIAXxV 3FMwGHgFpA