Re: uplatio na pokerstars 2
neznam dali je ovo sa Headacheom neka fora ili sta ali IMO admini bi trebali maknut taj signature ili banat wonderkida ako je on stvarno headache a cini mi se da je.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
neznam dali je ovo sa Headacheom neka fora ili sta ali IMO admini bi trebali maknut taj signature ili banat wonderkida ako je on stvarno headache a cini mi se da je.
neam ti ja skajp kaj ce mi to to imaju ovi profići
to sam našao na protviničkom forumu... i čini mi se da su oni bolji španeri tamo jer raspravljaju o handovima sa većih levela
kaj onda radiš tu uopće nije mi jasno...tutanj..
nije me bilo par dana, da vam javim da kad kliknem cashier da mi pise 5400 jucer sam igro sa nekim iz rusije igracem, stalno me je blefirao i tjerao a ja sam ga uvijek platio ako sam nesto imo a on najvise nije imo nista. i jednom je on dizo do 6, ja zavrnio do 20, on mi bubnio rirejz do 48, a ja mu zvekno olin jer sam mislio da me tjera, i imo sam 75 ne u boji, on mi dao kol, i doslo je fanat kraljica devetka sedmica i trica, i pobijedio sam ga, on je imo asa i kralja. neznam zasto svi tako idu u olin sa asom i kraljom a ne vide flop. neznam bas jeli to pametno skroz, sta vi mislite? mogo mi je dat samo kol i vidit flop pa ako ne dodje nista onda bacit a ne olin odma.
da, ja bi cak foldao na tvoj "zavrn", AK zaista nije EV+ igrat protiv takovg igrača kao što si ti, a vjerujem da si i ti to shvatio u zadnjih milijun handova što si odigrao. Keep leveling somewhere else...
ja mu zvekno olin jer sam mislio da me tjera, i imo sam 75 ne u boji, on mi dao kol
carrrr
prijava odnosno registracija za objavu odgovora