Mirari napisao:krešimirs mu je najveći neprijatelj
Ne znam baš kakve ja veze imam s Turčinom, ni u dobrom ni u lošem smislu. Neka budala (Mirari) pokaže i jedan post gdje sam nešto osobno protiv Turčina napisao, ne poznajemm Turčina osobno i ne kontaktiramo preko neta.
Mirari napisao: a tip igra KILOMETRE BOLJE OD NJEGA i maxvz i paštašuta na pomidore. šta vi mislite?
Haha, koji si ti majmun. Nikad nisam tvrdio pa i ne mislim da igram bolje od bilo koga na ovom forumu ( to uključuje i šuše kao što si ti i tebi slični ). Igram svoju igre, hvala bogu ne živim od pokera nego od svoga rada, a najmanje brinem o tuđoj igri ili rezultitam, ali cijenim i poštujem svačiji uspjeh, a koliko ja znam iza Turčina stoje nekoliko odličnih rezultata, koji pak meni ni u džep ni iz džepa.
Zato si nađi drugu budalu za liječenje svojih kompleksa, više je nego očito da tebi i tvojim prijateljima ne paše šta po forumu prozivam scammere.
Btw., Niveaformen je lijepo sve napisao i istog sam mišljenja.
Žalosno što moderatori/administrator ne reagiraju adekvatno na ovakve gluposti, očito da ne vrijede ista pravila za sve na ovom forumu...
Zadnji popravljao KresimirS (15-03-2012 20:19:21)