Tema: Sunday Storm 6.5.
tu možemo pratit stanje
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Ha ha,ovo j..eno nisu istine.Igra se 20 min,blindovi 20/40,otvaram 2.5 bb sa cutoffa sa AA,brazilski idiot na buttonu zaživči all in sa T4 spades i dođu 3 pika,ostaje mi 900 chipova,živa jeza.
Igra tko iz ekipe ACE OF SPADES ? Ja igram, imam oko 6.5k
Igra tko iz ekipe ACE OF SPADES ? Ja igram, imam oko 6.5k
Ja danas necu, doso sa sljake i sad se probudio tako da cu preskocit, cijeli tjedan mi je bio naporan i neda mi se bacit 60kn
GL
Out , 3bet AK , naletio sa tptk na middle set . Gl svima
Ha ha,ovo j..eno nisu istine.Igra se 20 min,blindovi 20/40,otvaram 2.5 bb sa cutoffa sa AA,brazilski idiot na buttonu zaživči all in sa T4 spades i dođu 3 pika,ostaje mi 900 chipova,živa jeza.
Nice Meni se to prije 2 tjedna dogodilo u 2. ruci Sunday Milionsa. AA<78 isto brazilski majmun,,,,,,,pf allin
Zadnji popravljao Hannibal (06-05-2012 20:27:45)
13k
Nick ?
out, KK nisu izdrzali flip a i lose sam odigrao - http://www.pokerschoolonline.com/replay 4C4AA38199
Out,4 bb,55<KJ.GL MCs!
Zadnji popravljao marac9 (06-05-2012 20:36:21)
out, KK nisu izdrzali flip a i lose sam odigrao - http://www.pokerschoolonline.com/replay 4C4AA38199
lol....pa kakav je to flip KK vs QQ
Zadnji popravljao vujo (06-05-2012 20:35:24)
lol....pa kakav je to flip KK vs QQ
dobar kaj nije to std zgurat se sa AA, KK ako mislis da ces dobiti call?
vujo ti samo govori da to nije flip , nego si bio big favorit .
btw malo je scared odigran hand , puno bolje je 3bet imo , iako bi rezultat bio isti.
vujo ti samo govori da to nije flip , nego si bio big favorit .
oh, ok, morat cu malo poraditi na tim poker terminima
thx na info.
puno bolje je 3bet imo
da slazem se, zato velim da je lose odigrano
edit: tek sada nakon nekoliko odigranih stormova vidim koliko mi fali turnirskog znanja i iskustva...
a i ne odgovara mi format nikako, mozda da je field dosta manji 5 do 10k ppl a blind lvl veci, recimo 15 min. mozda bi se bolje snasao...
Zadnji popravljao Chidambar (06-05-2012 21:12:13)
prijava odnosno registracija za objavu odgovora