Tema: Kako poceti
Zanima me par stavri kako poceti tj. odakle?imam nesto iskustva u igri ali zelim pobaljsati svoju igrau!
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Zanima me par stavri kako poceti tj. odakle?imam nesto iskustva u igri ali zelim pobaljsati svoju igrau!
-a šta igraš mtt/sngo/cash ?
-koliki ti je roll?
-na kojoj stranici igraš?
detalje neke navedi , što se tiče literature i ostalog obrati se na PM
vec si dobro poceo sto si postavio pitanje tu i slusaj sta ti ivica kaze
-a šta igraš mtt/sngo/cash ?
-koliki ti je roll?
-na kojoj stranici igraš?detalje neke navedi , što se tiče literature i ostalog obrati se na PM
-planiram igrat mmt i hu sng
roll mi je 0 za sad jer jos imam nekog posla i nemogu se toliko posvetit pokeru,za nekih 3 tjedna cu napravit uplatu i pocet igrat 7-12sati dnevno(mislim da ce roll bit izmedu 3-4k dolara)Mislim da sam dosta dobar ali zelim pobaljsati svoju igru!Rezultati ce pokazat svoje
3-4k dolara
dobar roll , raspitaj se kod igrača koji igraju HU sngo koliko je potrebno BI za komotnu igru , a što se tiče mtt s tim rollom možeš igrati sve mtt do 30-40$ BI imo.
-ako ti je potrebno literature ili videa za mtt , pošalji mi na PM svoj skype . gl s projektom
s tim rollom mozes igrat 100$ hu sng turbo i 30$ (mozda 60$ ovisi kolko agresivam BRM primjenjujes) hu sng hyper. Nemam pojma kolko iskustva imas, pretpostavljam da ga nemas previse pa ti zato ne savjetujem da pocnes igrat na tim limitima
Uzmi pretplatu na HUSNG.com i kreni igrati HUSNG. Dovoljno ti je 40BI za limit, i nesto vise za hyper turbo, tj oko 100 BI. Ja osobno igram HUSNG sa 100 BI. Na iPokeru su ti losi igraci na normal i turbo speed, a na Revolution Gaming networku su takodjer losi, pogotovo na hyper turbo. Sve je puno Rusa, ja valjda 90% meceva s njima igram.
Pozdrav svima nisam imao internet 3 tjedna od ponedjeljka pocinjem igrat!Nadam se da cete mi pomoc oko nekih stvari!!
ivica5261 napisao:-a šta igraš mtt/sngo/cash ?
-koliki ti je roll?
-na kojoj stranici igraš?detalje neke navedi , što se tiče literature i ostalog obrati se na PM
-planiram igrat mmt i hu sng
roll mi je 0 za sad jer jos imam nekog posla i nemogu se toliko posvetit pokeru,za nekih 3 tjedna cu napravit uplatu i pocet igrat 7-12sati dnevno(mislim da ce roll bit izmedu 3-4k dolara)Mislim da sam dosta dobar ali zelim pobaljsati svoju igru!Rezultati ce pokazat svoje
uu fin je to roll..
gl
pocet igrat 7-12sati dnevno
Vrlo optimistično, al da ne bude da sam zlonamjeran, GL.
Ivice bilo bi dobro da i meni pošalješ štogod videa i literature za mtt ako nebi bio problem!?
pocet igrat 7-12sati dnevno
Mislim da ti nije dobro unaprijed odredivat kolko ces igrat. igraj koliko budes koncentriran, odmoran, zeljan igre...tj. dok uzivas igrajuci....sve preko toga gubi smisao...
ooo uziva on...vjeruj mi..uzzivaaa
Čini se da je tebe dobio 1 na 1, mozda nije Husng ali ipak...
Ali valjda ce bit rematch!!!
Pozdrav Svima,
Zanima me Kako poceti nakon sto zaradite oko 700K na PokerStarsu u 3 godine,a sada Vam na racunu stoji jedna velika 0 $$$?
Znam da na ovom sajtu ima ljudi koji su imali i vece svingove pa zato pitam!
BuffaloBill44 napisao:ooo uziva on...vjeruj mi..uzzivaaa
Čini se da je tebe dobio 1 na 1, mozda nije Husng ali ipak...
Ali valjda ce bit rematch!!!
(Y) i ja bio htio rematch..gl bill
Zadnji popravljao cmpup (22-09-2012 17:53:12)
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora