Tema: Pozdrav svima od mene!
Pratim forum svakodnevno već 2-3 godine (otprilike) pa sam se konačno odlučio logirati i to iz više razloga:
1.razlog- Vidio sam da je u zadnje vrijeme na forumu puno toga negativnog napisano. Ipak, nekako mi se čini da je sada ponovno živnuo (novi ljudi, novi projekti, konstruktivne rasprave) pa bi i ja htio dati svoj doprinos jer sam i sam dosta stvari ovdje naučio i pronašao linkove za hrpu videa i literature.
2.razlog- Svi moji frendovi koji ozbiljnije igraju su odavno prešli na HU dok ja još uvijek rintam na 6-max-u. Ovdje ekipa igra 6-max pa ćemo si moći valjda uzajamno pomoći. Frendovi mi savjetuju da se i ja prebacim na HU ali previše sam već vremena i živaca uložio.
3.razlog- Da curu malo rasteretim i poštedim kukanja i tiltanja kad loše runnam (ovaj mjesec npr. sam 10BI ispod EV-a) pa ću se ovdje moći ispucati.
O meni -
Igram poker nekoliko godina, isključivo 6-max i tu i tamo poneki MTT (osvojio sam ih nekoliko ali nikakva ogromna zarada). BR sam izgradio u zlatno doba Talijana na bestu, rr-u, itd. prije koju godinu. Od tada sam igrao na još par manjih stranica tražeći slične igrače ali toga je danas puno puno manje. Zbog toga a i zbog borbe sa isplatama na tim manjim stranicama sam u 8. mj. presao na starse. Počeo sam na NL25, prešao na NL50 kad sam imao 50BI. Na NL100 ću krenuti kad budem imao 55 - 65BI, zavisi kako ću se osjećati.
Ciljevi za 2013: - biti reg na NL100
-postati supernova
Toliko za sada, GL svima!