Tema: Potaknut grafovima :P
Znalo mi se to već događati i prije, ali sad već dugo igram svoju igru, nvm... Ispočetka.
Vidio sam alphin graf i winrate i počeo izvoditi pizdarije... Session je na sreću trajao samo 45 min ali sam uspio svašta sakupit od playeva... To si već dugo nisam dopustio, da mi nečiji graf ili igra koju vidim utječe na moju (tipa trebam biti više agresivan ili takvi samosavjeti). Pa da drugi vide kamo vodi dok si pokušavaš naštimat igru, a i za sebe da vidim kakve gluposti ne raditi, usput bolje utječe na mene kad stavim na forum.
Čak sad dok gledam i nema puno handova, ali je jedan retardiran pa ga moram stavit.
Villain ima jako velik 3bet, 10.7% na 366 (znam da nije puno) handova, pa sam ga odlučio 4bet i 6betat, najjače od svega je to što sam skoro imao odds za call protiv AA i KK ako samo to gura. Koma... Ostale handove ne mislim da sam tako kriminalno odigrao, pa ću ih stavit u zasebne teme i pitat za savjet.
BTN (Cpt. Sleepy) ($166.72)
SB ($164.84)
BB ($313.31)
UTG ($51.88)
MP ($180.08)
CO ($100)
Dealt to BTN (Cpt. Sleepy)
Preflop: (Pot is: $1.5)
UTG & MP & CO fold, BTN (Cpt. Sleepy) raises to $2, SB folds, BB raises to $8, BTN (Cpt. Sleepy) raises to $20, BB raises to $40, BTN (Cpt. Sleepy) raises to $72, BB raises to $313.31 (All-In), BTN (Cpt. Sleepy) folds,
Total Pot: $144.5
Winners:
BB wins $144.5