Tema: HUD display problem
http://imageshack.us/photo/my-images/27/hudjx.jpg/
jel ima netko ideju kako ovo rjesit. nepregledno, razbacano, cak se ni board nevidi...
ista stvar sa PT3 hudom.
ako je vec bila ovakva tema isprike.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
http://imageshack.us/photo/my-images/27/hudjx.jpg/
jel ima netko ideju kako ovo rjesit. nepregledno, razbacano, cak se ni board nevidi...
ista stvar sa PT3 hudom.
ako je vec bila ovakva tema isprike.
Desni klik mišem, držiš i odvučeš gdje želiš.
ovo što je fable napisa^^ .mislim da bi trebao smanjiti font u player preferences->apperance (ja mislim ) ,jer pola ekrana su ti statsi
Zadnji popravljao ivica5261 (13-01-2012 18:32:46)
...a ako hoces da to sve bude manje ili promijeni font u hud options/player preferences/appearance ili ugasi ove skracenice VP PFR itd isto u hud options/player preferance/appearance/show abrevations..ili najbolje i jedno i drugo ...
ma tamo di ti je font , upiš sam 6 npr , jer ti ponudi najmanje 8 . upišeš 6 i gg
svaka vam dala :-)
tamo di ti je font , upiš sam 6 npr , jer ti ponudi najmanje 8
jos jedan problemcic.
iza svake ruke koja ide do kraja a ja ne sudjelujem pokaze mi kakav je bio board i ruke od ovih sto su igrali.
nemogu pronac di da to iskljucim?
sad kad sam sredio HUD i poceo igrat, koji preporod. ja kao da sam iz kamenog doba
za svake ruke koja ide do kraja a ja ne sudjelujem pokaze mi kakav je bio board i ruke od ovih sto su igrali.
nemogu pronac di da to iskljucim?
zasto bi to iskljucivao?
whitewalk3r napisao:za svake ruke koja ide do kraja a ja ne sudjelujem pokaze mi kakav je bio board i ruke od ovih sto su igrali.
nemogu pronac di da to iskljucim?zasto bi to iskljucivao?
zato sto mi za sada samo stvara problem i zbrku.
i ovako imam 7 puta vise informacija nego prije koje trebam prokuzit i dodjelit im razumne akcije.
I meni je u pocetku islo na zivce,ali naviknes se...a i korisno je ponekad...
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora