UPDATE
Dosada odigrano na Goalwinu je ok, ima svega ali glavno da profit raste. Od početka coaching bankroll mi se uduplao
Danas smo na sessionu gledali video moje igre na NL20. Nije bilo nekih situacija ali bilo je nekih grešaka koje će se ispraviti.
Nisam baš postao hendove na forum ali to ću popraviti. Glavno da radim volume svaki tjedan što mi je u prošlosti bio problem. Ovaj mjesec sam odigrao oko 40k hendova, cilj je bio 50k ali valjda će biti ovaj mjesec mada je mjesec kraći par dana. Graf ću staviti u ponedjeljak jer će to biti 4 tjedna coachinga.
Dosada sam igrao u komadu sessione po 3,4 ili 5 sati što baš i nije dobro jer gubim koncentraciju nakon sat ili dva. Sada prakticiram sessione po jedan i pol sat i napravim ih 3 ili 4 na dan.
Još jedna novost koju sam si uveo je zagrijavanje mozga za poker prije sessiona kao npr. zagrijavanje prije sportske aktivnosti. Dosada mi se događalo da na početku sessiona redovito izgubim stack bezveze što dovodi do tilta i naravno loše igre kroz ostatak sessiona. Prije sessiona prođem kroz neke hendove ili krenem igrati na NL4 par minuta na dva stola i mogu reći da pomaže.