Re: Holdem Menager
Za to ti ne treba HEM. Dovoljna je jednostavna matematika.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
ali kada mi izdvoji poker pairs izdvoji mi i kada sam betao a ljudi su foldali (nisam vidio flop) i kada sam vdio river .. mene zanima samo za flop handovi ...
...a i lako za računanje ali kako da to vidim za tisuče handova ? ... da brojim jedan po jedan i onda računam ?
... Da objasnim čini mi se da je 2-3 % pa zato malo "kombiniram"
Zadnji popravljao Vuco (27-01-2010 14:03:32)
Matematika uvijek dođe na svoje.
mah nemoguče je ono pogoditi na Everestu set ... njabolje fold sa pocket parom ( i AA najbolje fold )... a imam sad dobar sample od 1000 handova (pocket pair) pa bi baš vidio koliko je ... zapravo tamo - na party-u i starsima ono dolaze stvarno ali ovo na everestu je pre bolesno
Samo ti se cini... 11% je 11% i na starsu, i na partyju, i na everestu..
Samo ti se cini... 11% je 11% i na starsu, i na partyju, i na everestu..
Pa ne znam onda ja nemam srece .. ajd malo ču zasukati rukave pa vidjeti po hand history-u koliko mi je zapravo ... ne vijerujem nikome
mene interesuje da li posle reinstalacije sistema kad trebam da ukucam kod mogu opet da stavim pc#1 ili moram da iskoristim pc#2
p.s
zamorano javi da'l si uspeo da sacuvas sve kako je bilo i pre reinstalacije
da. na nacin koji je opisan u linku koji sam postao sam uspio sacuvati bazu, a fajlove iz config foldera samo kopiraj negdi pa ih posli dodaj u folder koji ti bude kreiran nakon istalacije. meni je tako sve ostalo ka i prije.