Re: Transakcije - BONOVI
Ajde kome treba bon!!!
moze dva simpa od 25kn za 9$ na starsima?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ajde kome treba bon!!!
moze dva simpa od 25kn za 9$ na starsima?
ok!!!ostavim ti bonove u pm ujutro pa mi posalji!
poz mogo sam procitat tvoju pm sto si mi poslo al ti nisam mogla tamo i odogovorit neznam zasto
ugl. ti posalji bonove i ostavi nick na koji da ti prebacim pa ja cim se ustanem nadam se da ce to
bit do 12h cim vidim kodove posaljem ti i napisem ovdje da sam poslala. moze?
poz
IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!!! IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!!! IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!!! IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!
ok!!!ostavim ti bonove u pm ujutro pa mi posalji!
hej jel trebaš bonove simpa trebam lovu na pokerstarsu
lol. Tražiš uslugu i onda ljudi još izgube. 10$ = 55kn.
hej pozzz prijatelju jel te možda zanimaju simpa bonovi za pare na pokerstarsu??? Ja šaljem 1.
dajem bon bilo koja mreža za starse. ali jedino danas do nekih 8 navečer.
dajen bon od 50kn bilo koja mreža za 9$ na starsu javite se...
Dajem simpa bonove od 50-100kn za starse. Ukupno 400kn bonova.
Javite se na PM.
Hvala
danas, ko treba nek me pm do 10
dajem bon bilo koja mreža 50kn za 9$ na starsima
Nikad mi nije bilo jasno zasto su poker igraci na bonovima umjesto na pretplati. Ovaj topic daje odgovor
najjednostavniji način kupnje bona
dajem bon od 50 za lovu na starsu, bilo koja mreža.
Posto mi je hitno jer moram to konvertirat dajem bon od 200kn za 25$ na starsu... Moram to rijesit prije nego sta propadnu bodovi.
SIMPA
Zadnji popravljao masterboy (17-01-2012 22:18:20)
Trazim bon vip 50 dajem 8 dolara na starsu.
pantlija ti trazis uslugu a daješ manje
dajem 270kn bonova za 50$ na moneybookers mogu i uplatit ali preko pošte neznam kako to ide
Nebi baš rekao... On daje uslugu ljudima koji trebaju $. On može bon kupiti bilo gdje za 50 kn.
A i 8$ je za 3 kn manje od 50 kuna.
pantlija ti trazis uslugu a daješ manje
dajem 270kn bonova za 50$ na moneybookers mogu i uplatit ali preko pošte neznam kako to ide
http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm
$50 = 294kn
epic
aj neko sigurno treba bon, ja bi sutra igro onaj poker pro turnir da dobijem ticket
Zadnji popravljao zviko (18-01-2012 22:48:50)
Nebi baš rekao... On daje uslugu ljudima koji trebaju $. On može bon kupiti bilo gdje za 50 kn.
A i 8$ je za 3 kn manje od 50 kuna.
nisan vidi novi tečaj
crvar93 napisao:pantlija ti trazis uslugu a daješ manje
crvar93 napisao:dajem 270kn bonova za 50$ na moneybookers mogu i uplatit ali preko pošte neznam kako to ide
http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm
$50 = 294kn misli san da je dolar ispod 5,3 baren ovog lita je bi ispod 5,5
epic
» Nudim bon 100kn,bilo koja mreza za 15$ na starsu a moze i na MB,saljem prvi.Nek se javi netko sa liste povjerljivih,hvala