Re: Transakcije - BONOVI
Ajde kome treba bon!!!
moze dva simpa od 25kn za 9$ na starsima?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Ajde kome treba bon!!!
moze dva simpa od 25kn za 9$ na starsima?
ok!!!ostavim ti bonove u pm ujutro pa mi posalji!
poz mogo sam procitat tvoju pm sto si mi poslo al ti nisam mogla tamo i odogovorit neznam zasto
ugl. ti posalji bonove i ostavi nick na koji da ti prebacim pa ja cim se ustanem nadam se da ce to
bit do 12h cim vidim kodove posaljem ti i napisem ovdje da sam poslala. moze?
poz
IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!!! IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!!! IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!!! IMAM SIMPA BONOVE 2X25 + 50 KN TREBAM PARE NA POKERSTARSU!!!!!!!!!!!!
![]()
ok!!!ostavim ti bonove u pm ujutro pa mi posalji!
hej jel trebaš bonove simpa trebam lovu na pokerstarsu
lol. Tražiš uslugu i onda ljudi još izgube. 10$ = 55kn.
hej pozzz prijatelju jel te možda zanimaju simpa bonovi za pare na pokerstarsu??? Ja šaljem 1.
dajem bon bilo koja mreža za starse. ali jedino danas do nekih 8 navečer.
dajen bon od 50kn bilo koja mreža za 9$ na starsu javite se... ![]()
Dajem simpa bonove od 50-100kn za starse. Ukupno 400kn bonova.
Javite se na PM.
Hvala
danas, ko treba nek me pm do 10
dajem bon bilo koja mreža 50kn za 9$ na starsima
Nikad mi nije bilo jasno zasto su poker igraci na bonovima umjesto na pretplati. Ovaj topic daje odgovor ![]()
najjednostavniji način kupnje bona
dajem bon od 50 za lovu na starsu, bilo koja mreža.
Posto mi je hitno jer moram to konvertirat dajem bon od 200kn za 25$ na starsu... Moram to rijesit prije nego sta propadnu bodovi.
SIMPA ![]()
Zadnji popravljao masterboy (17-01-2012 22:18:20)
Trazim bon vip 50 dajem 8 dolara na starsu.
pantlija ti trazis uslugu a daješ manje
dajem 270kn bonova za 50$ na moneybookers mogu i uplatit ali preko pošte neznam kako to ide
Nebi baš rekao... On daje uslugu ljudima koji trebaju $. On može bon kupiti bilo gdje za 50 kn.
A i 8$ je za 3 kn manje od 50 kuna.
pantlija ti trazis uslugu a daješ manje
dajem 270kn bonova za 50$ na moneybookers mogu i uplatit ali preko pošte neznam kako to ide
http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm
$50 = 294kn
epic ![]()
aj neko sigurno treba bon, ja bi sutra igro onaj poker pro turnir da dobijem ticket ![]()
Zadnji popravljao zviko (18-01-2012 22:48:50)
Nebi baš rekao... On daje uslugu ljudima koji trebaju $. On može bon kupiti bilo gdje za 50 kn.
A i 8$ je za 3 kn manje od 50 kuna.
nisan vidi novi tečaj
crvar93 napisao:pantlija ti trazis uslugu a daješ manje
crvar93 napisao:dajem 270kn bonova za 50$ na moneybookers mogu i uplatit ali preko pošte neznam kako to ide
http://www.hnb.hr/tecajn/htecajn.htm
$50 = 294kn misli san da je dolar ispod 5,3 baren ovog lita je bi ispod 5,5
epic
» Nudim bon 100kn,bilo koja mreza za 15$ na starsu a moze i na MB,saljem prvi.Nek se javi netko sa liste povjerljivih,hvala