Re: PokerStars - Promocije
nitovi!
| JackDaniel's | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
nitovi!
hmmmmmmmmmmm
Chiren: I'm wondering whether I should become a nit and nit it up with the nittiest of nits in Nitland while drinking Nit-Aid and munching on a nitwich?
Zadnji popravljao iAcesHigh (03-01-2012 16:18:36)
http://forumserver.twoplustwo.com/61/mt s-1146836/
Šta je sa Yearly TLB?
Today Team Online member Randy @nanonoko Lew will be setting a new Guinness World Record! Stay tuned for more info: http://nanonoko.com/worldrecord/
inace jucer je nanonoko igrao 40 stolova nl50 na sto pokerstars steve kaze:
Only nanonoko can 40-table at the moment. We'll look at increasing and decreasing per player based on average time to act in the near future.
So nanonoko is going to be able to 40-table in an attempt to break the "World Record?"
It's a bit like someone attempting to break the world record for holding their breath under water, and being given the aid of an oxygen tank.
glavno da samo nanonoko trenutno moze igrat 40 stolova i naravno da ce tako postavit rekord lol stars
Zadnji popravljao Andre_787 (08-01-2012 18:49:42)
napisali su da bi povecanje broja stolova uskoro trebalo svima biti na raspolaganju
da, sad vidim na starsu al na sajtu nema updejta nikakvog još.
cca 5k handova
40 stolova
+ $280
igra sat i pola, znaci jos dosta do kraja
Zadnji popravljao trc (08-01-2012 21:52:05)
Na -400$ je sada. Mogao bi bustat.
Randy @nanonoko Lew Guinness World Record Update: # Tables: 35 / # Hands: 16,206 Profit: -$706.40
gotovo je, nitko vise ne moze dobit na starsima
PSTeamOnline Randy @nanonoko Lew Guinness World Record Update: # Tables: 35 / # Hands: 17,001 Profit: -$812.45
PSTeamOnline Randy @nanonoko Lew Guinness World Record Update: # Tables: 29 / # Hands: 18,851 Profit: $157.56
boomswitch on, i poceo je igrat nl200, nl50 too hard imo
PSTeamOnline Randy @nanonoko Lew Guinness World Record Update: # Tables: 29 / # Hands: 19,088 / Profit: $205.86 10 minutes ago · reply · retweet · favorite
Da, napokon u plusu. Igra do 3 am po nasem?
haha spušija je na nl 50 10ak buy inova diga se na nl 200 posralo ga i sad se odma spustija na nl 25 kako nebi moga spušit tih 200$
Nanonoko World Record Attempt Royal Flush
Stvarno ga krenulo
Zadnji popravljao ajspingvin (09-01-2012 03:13:17)
PSTeamOnline HE DID IT @nanonoko Guinness World Record Update: # Tables: 1 / # Hands: 23,493 / Profit: $7.65
GG
pitanjce koliko treba da mi stars podigne transfer limit? poslao sam zamolbu i trebo sam uploadat neki racun na kojem se vidim ime prezime i adresa sto sam i napravio međutim tražili su ponovo jer sam poslao stari račun od telića2 a rečeno je da ne smije bit stariji od 3 mjeseca, tako da sam ponovo poslao i sada je prošlo nekih 15ak sati od slanja?
24h je meni trebalo, s time da su me prvo odbili i nakon drugog maila odobrili
Meni oko 3 sata, dakle u roku dan sigurno
misko obv je i meni tako jer sam poslao prvi put sliku od racuna iz 5 mjeseca prosle godine a nisam odmah skontao kad su mi odgovorili tak da sam ja njima vratio mail s novom slikom malte ne dan kasnije.. znaci sve je ok. budu onda danas to rijesili ty
!!! important, kroz iduce dane mozda bude jos novosti: http://forumserver.twoplustwo.com/28/in t-1159145/