Mrtvi Jazavac napisao:river je "blank" ajmo rec, i ako calla ovaj turn i folda river to znači da mu je na turnu poklonio novce
pa ne slažem se s ovim, primjetio sam da puno ljudi ovo stalno ponavlja a mišljenja sam da nije uopće tako..
sve ovisi o igraču, neki će 3barrelat za bluff neki će check behindat jači hend na riveru..kad on beta svaki street range mu se svakim streetom sužava..
tako da dok vidiš range s kojim će on betat turn on to može raditi sa slabijih hendovima tipa par+draw, turnani NFD i sl..i callaš turn da reevaluetaš river..
kad beta river range mu je najuži, ili se radi o valuehendu i ne beataš ništa ili ima air! manje vjerovatno da ima air.
najbolji play je fold preflop, ali kad več callaš protiv villaina kojem je 3bet 9, makar nije dovoljno velik sample, mislim da je dovoljan da se zna da 3beta s btna light..pogodio si što si htio u 3betanom potu i callaj flop, callaj turn, river bi isto možda callao neznam, zato je fold pre najbolji netrebaš ulazit u takve spotove OOP na NL10.
Zadnji popravljao RedDevil_7 (31-01-2012 16:36:20)
If the player is unlikely to pay you off,
he's a prime candidate to get bluffed!