Tema: bwin hu sng
Igra li ko na bwin? Zanima me konkretno promet, buy inovi i rake na heads up sngovima od $5 i $10. Kako idu isplate? Jel moze direkt na Visu?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Igra li ko na bwin? Zanima me konkretno promet, buy inovi i rake na heads up sngovima od $5 i $10. Kako idu isplate? Jel moze direkt na Visu?
Promet ne znam jer ne igram heads up SNGove ali mislim da ga ima, uglavnom regulari.
Imas normalnu (8m) i turbo (3m) verziju.
Rake je standardnih bwinovih 10% dakle $5,5 i $11 turniri u tvom slucaju.
Također imas i Shootout Double Headsup turbo i normalne (4 igraca na 2 stola, winner takes all).
ISPLATE: može direkt na vizu. Iznose do nekih 80EUR obrađuju u roku od 24h (doduse ovisi o tvojoj banci kad ce ti sjest, obicno za 2-3 dana). Iznose iznad 80EUR 1-3 radna dana (vikendom im financijski odjel ne radi). Na Moneybookers npr iznos do 80EUR sjedne vec sutra-dan.
Kad radis account obavezno ga napravi u USD (jer ti oni mozda po defaultu stave HRK ili EUR) jer je poker u USD a, naravno, kasnije ne mozes promjeniti valutu.
Ako ćeš igrat husng, rake od 10% je dosta previše. Nađi si rađe negdje di je 5%. Ako nećeš na PokerStars, ipoker ima dosta skinova i rake 5%. Jedino na ipoker nemoj Super Turboe jer ne smanjuju rake na bržim turnirima, isto je 5%.
Zadnji popravljao idohu (02-02-2012 19:48:36)
Mislim da je nakon pola godine vec saznao odgovore koji su ga zanimali
Ma da, nisam ni ja skuzio bio, ali dobro, nek su informacije tu ako kome drugom zatreba.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora