Tema: 2/6638
Nije baš za pohvalit lova, ali evo da i ja nešto stavim u ovu temu kad je već toliko igrača.
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Nije baš za pohvalit lova, ali evo da i ja nešto stavim u ovu temu kad je već toliko igrača.
ovi turniri se jedino isplate igrat ako si registriran za njih i onda ako si u prvih 200 ulaziš na frerool 1500$ 200 natjecatelja i prvih 30 još ima neke negrade cca 1k$ ja san osvoji u sječnju 2 i treba san dobit ulaznicu za frerool ali sjebala me ta prijava
gratz i sve to, ali radije ti preporučam da počneš igrati nešto što nije totalni gubitak vremena (ovo je po meni cak i gore od zynge gdje se bar zabavljaš dok igraš).
za field i uspjeh svaka čast .
Savjet si već vjerojatno dobio da to pokušaš ponoviti na turniru s BI . puno sreće i uspjeha
ako nisi imao nista pametnije za raditi taj dan, onda bravo za tebe ubio si cca 4 sata..., ali ako su ti ovakvi freerioll turniri svakodnevnica onda nemam rijeći...
I btw, trebalo bi u naslovu teme napisati "warning freeroll brag - i onda bio sam 2 od miljon igraca" jupi....
Cestitke na rezultatu
svaka čast za field, ali pobogu
pa radije igraj NL2.
Isto tako,sumnjam da ćeš mnogo naučiti igrajući ovakve turnire.Igrao sam nekoć i sam slične stvari i to je gubitak vremena.
Uzmi kakav no deposit bonus, prođi osnove 6max-a(materijala ovde za to imaš dovoljno) i deri nl2.
za to vrijeme si mogao nakupiti boca u vrijednosti 100 kuna
ne znam koji bi me očaj natjerao da buljim u ovu debilnu igru 4 sata za tu lemuzinu
Bravo,bravo,svaki početak je težak,lova nije bitna.Vitor BORBA Ferreira Rivaldo.GL.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora