Tema: maliMRAV
Poštovanje!
Poker sam igrao nekih 3 godine i lutao od nl10 do nl100 sa nekih 300k ruku i minusom od nekakvih 2500$
Na turnirima sam imao full time zaradu nekakvih 25k dva veca donkamenta tako da sam negdje kontam u malom plusu pošto sam vise od 7k cashouto
tada sam prestao jer sam 3.5k preostalih na racunu zdonkao 2010 na 2-4 i 36 u niti 5k ruku
posljednjih godinu i neš sitno posvetio sam se pokeru full time uz standard job koji mi ne oduzima više od 4 sata dnevno i imam vremena.
mislim ozbiljno zapoceti poker karijeru na nl50 sa 3000$ na 4 stola za početak
imam nekoliko pitanja za iskusne pa molim za podršku i pomoc.
imam striktno zadanu strategiju,volju,disciplinu i novac za start pa me zanima sljedece:
1.ukoliko startam sa nl50 od recimo 1.3 na 4 stola i do 6 mjeseca uspijem igrati nl100 na 8 stolova po min.10 do max.13 sati na dan dali cu uspjeti postati supenova do kraja godine,okvirno jer neznam koliko bi recimo na 8 stolova nl100 10 sati mogao dnevno skupiti bodova pa da se znam skontati?
2.ukoliko uspijem postati do kraja godine supernova koliko ce mi to otprilike otvoriti bonusa u novcu naravno-okvirno?
3.prije pocetka uzeo bih par sati nekog iskusnog sa foruma dapopravimo ev.greške prije pocetka mukotrpnog rada koji me ocekuje pa slobodno se ponudite uz naravno neke osnovne reference i uvjete.
toliko za sada,hvala unaprijed