Tema: QKs

Dali sam ikako mogao ovo izbjeći (osim da sam foldao preflop ili da nisam išao all in na kraju)?

Algoritam razmišljanja mi je bio takav da u najboljem slučaju ima AK a da ima 22 mi je bilo tek u malom prstu desne noge  big_smile

http://www.youtube.com/watch?v=b_M0-S9yuj4

Potpis.
00

Re: QKs

Al te ubio smile Jbga, dešava se...

|^^^^^^^^^^^ | |
|    JackDaniel's     | |"|\,_____
|_..._...___===|=||_|__|.., ]
(@)'(@)"""*| (@)(@)*****(@)
00

je,je... tek da vidis mene. imam AK,imam jednog limpera iza sebe (nl10),ja dignem na 0.45,on prati,flop K5K,betam,on reraisa,mislim si - to,ima K sa slabijim kickerom,sad je najebo... pot od 18-20$,on pokaze 55. ovo sam sve onda rekao u jednoj sekundici: omfgwtfretardpokerquitforeverjebemtimater  big_smile
al ok,barem te nije dobio na srecu tipa da ste isli preflop all-in... jbg,nemozes nista tu

Tko se moli i vjeruje u Isusa Krista, Isus će ga dočekati na času njegove smrti
00

4

cooler. sve ok odigrano.

00

5

betaj vise flop/turn, river shove

Fri 2012-08-17 17:50:06»⇓ mungos» POZDRAV SVIM BLEFERIMA
00

Po meni je hand loe odigran od pocetka do kraja, ja bi fold PF, flop osobno bi betao vise ali ajd... turn veci bet i shove river.
Ishod bi naravno bio isti, ali sljedeci put on nece imat 22 a ti ovakvim betovima neces naplatit dobar hand...

00

7

lol ... mah i ja imam shity dan na kojim god limitima igram gubim i sve BB do BB ... jbš micro limite i 82s

Poker . Its only a gambling problem if you`re losing
-- I have gambling problem
00

mile88 napisao:

Po meni je hand loe odigran od pocetka do kraja, ja bi fold PF, flop osobno bi betao vise ali ajd... turn veci bet i shove river.
Ishod bi naravno bio isti, ali sljedeci put on nece imat 22 a ti ovakvim betovima neces naplatit dobar hand...

slažem se sa svim osim s boldanim  roll

assumption is the mother of all f ups

00

9

Lose odigrano. Poradi na bet sizingu.
Cooler je jbg, ali bet sizing WTF???

BUBBLE BOY
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu
00

10

ovdje se slobodno moze foldati kq preflop. dapace, mislim da je to cak i bolja opcija. isto je lik trebo foldat i 22

00

KQ nisu neke karte,prem da ako su u boji izgledaju dobro... turnir je u pocetnoj strukturi gdje svi imaju 1500 chipova,a big blind 20. ovdje bi trebao igrati samo AK,AQ(iz pozicije) i high pocket parove,ali i ostale (zavisi od pozicije).
neznam vase misljenje,ali KQ,AJ... uvijek mozete naletiti i biti 70%+ dominitani... dobro sad mozda iz big blinda,ali opet... a flop klasika,zelio si izvuci sto vise da svi callaju (prem da bi ja betao 3/5 pota jer ce te neko sigurno callat cak i ako imaju AA,QQ...). Ostalo je sve u redu, nisi izgubio sa sansama preflop 9 prema jedan nego si jednostavno vec na flopu imao >10% sanse.
Nista strasno,samo tako nastavi i sretno ubuduce  wink

Tko se moli i vjeruje u Isusa Krista, Isus će ga dočekati na času njegove smrti
00

ma i inače ja to foldam preflop. ali eto malo nadobudnosti i pokušaj učenja LAG igre, zato sam i rejzo 5BBa preflop tako da svi foldaju (ili barem svi) ali na flopu sam beto zato što sam bio 100% siguran da imam najjači hend pa sam htio da barem jedan ostane u igri.

p.s. nisam trebo rezjat turn nego dat njemu da vidim kaj će napravit i ne gurat all in zato kaj bi mi cca 500 ostalo i iz toga bi mogao doć in the money jer sam i gore situacije preživio  smile

s tag igrom se može jako daleko dogurati ali lag igra je ono što igraju najbolji, barem ja tako mislim.

btw. tnx na savjetima, puno ste mi pomogli

Zadnji popravljao markluxster (28-01-2010 23:59:47)

Potpis.
00

ma klasičan bead beat, a to jeli preflop fold ovisi od igraca do igraca, sa fullom neces foldat onde, al ko i svi moram primjetit onaj donk bet sa fullom na riveru ....

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

14

chillin napisao:

ma klasičan bead beat, a to jeli preflop fold ovisi od igraca do igraca, sa fullom neces foldat onde, al ko i svi moram primjetit onaj donk bet sa fullom na riveru ....

Ovo nije bad beat jer je protivnik bio jaci na svim streetovima osim PF gdje je ~ 50-50

00

dobro kako se naziva ruka u kojoj ti moze naudit samo poker duja i lik ih fakat ima ...

imaj cvijetak u reveru, a u ruci bombonjeru...
00

16

chillin napisao:

dobro kako se naziva ruka u kojoj ti moze naudit samo poker duja i lik ih fakat ima ...

Cooler.

00

17

roba59 napisao:
chillin napisao:

Cooler.

ili setup smile

BUBBLE BOY
Stars: Adzivu
FTP: Zagavu
00