Tema: NL100, K3s 3 way
jedan hand koji sam s pajkom odradio na coachingu gdje se nikako nemozemo slozit koji je najbolji play, imamo valjda 100 razlicitih teorija
dakle zanima nas kako bi odigrali od preflop do kraja , na koji bi nacin vi odigrali ; i kako bi odigrali pojedni street s obzirom na to kako je odigran hand do tog trenutka
BTN je reg al nemamo history s njim jer su kupljeni handovi , SB je vrlo vjerojatno fish
moje razmisljanje prvo pa cu dat onda od drugih : dakle preflop mislim da je ok i call i SQ tu sam podjeljen i slazem se da je ok i jedno i drugo, da je open 3x onda nebi callao neg bi ili foldao ili SQ
flop mislim da c/r nema nikakvog smisla jer doslovce repamo 2 handa A6 i 66,tako da je po meni flop cisti c/c
turn dolazi po meni najgora karta za nas mada me uvjeravaju u suprotno jer sad na turnu ako je i callao sa Q mu je dosla najbolja karta u decku, po mom misljenju sad tek nema sanse da na turnu folda Q nakon sto je callao na flopu
as played ja bi c/f turn
par ljudi iz grupe tvrdi da je bolje c/r flop jer nemozemo uzet drugacije pot, i onda na A turn nastavili betat zato jer ce vecina ljudi s airom ovdje odustat i betat ce dalje samo nutse, to je razmisljanje druge strane
eto mozda ima neko neku bolji nacin za odigrat hand