Evo nesto bih i ja napisao na tu temu, ipak sam dugo bio u tim kladiteljskim vodama i svasta dozivio u tih 10-ak godina baveci se time...
Uglavnom prica ide ovako, imamo u kvartu jednog frenda koji ne moze zivjeti bez klade, od jutra do mraka je u raznim kombinacijama, milion listica, milion sistema, "kucu" stavlja na ovaj par, "kucu" no onaj, i uglavnom popusio je brdo tih imaginarnih kuca... kad mu ostane jedan par za dobitni listic ide se obranit tako da odigra kontru, ali vjerujem da to niste nikad culi I TU REDOVITO POPUSI! Dakle, u tih nekoliko recenica nadam se da ste shvatili o kakvom je zanesenjaku rijec...Da skratim, tako on dodje jedan dan meni i mom frednu koji smo se ozbiljnije kladili kako je dobio broj od covjeka u Bosni koji ima DOJAVE, sve ziher, 100% ima i internet sajt za potvrdu, koeficijenti 5, 10, 15...sta hoces....i tako on nas dvojicu sumnjivaca uvjerava idemo probat, pa kaj je 200 eura, ajmo, ziher...i naravno mi popustili, jer fakat na 4 dijela (jos je jedan njegov frend bio u igri) 50 eura ne ispada puno, a kako sam se ja osobno u to vrijeme kladio za puno vecu lovu, reko ajde kad toliko davi...i sad uzmemo mi broj telefona, nazovemo Mehu u Bosnu, on nam da podatke od Western Uniona za uplatu...prvo mi je bilo sumnjivo jer sam ga zvao na jedan broj, onda s drugog broja on mene zove, pa ga ja zovem na taj isti broj, javi se druga osoba, kaze ne to nije Mehin broj...i ja se lomim, dal da uplatim na taj WU il da ga odjebem...ono znam da me scamma, i ipak uplatim, to vam je sitacija ko kad vam guraju na riveru, znas da si behind da tip ima nuts i opet callas,samo da se uvjeris da drzi nuts...e tako sam i ja uplatio i reko ajde ko ga j...da vidim i taj scam...I nakon pol sata kak je Meho dobio lovu, stize meni "namjesteni" par i to Skotska liga, bio je neki prelaz iz 1 u 2 ili obratno, niti ne znam vise, mislim da je Hibernian bio u igri, al ne sjecam se dobro...uglavnom stavimo i to i naravno NI BLIZU prelazu...Eto cisto jednostavno legalan scam, covjeku samovoljno posaljes pare, on otvori tjednik, baci olovku i di padne taj par ti posalje na sms...i naravno kad padne, nije kriv, desilo se, nazovite ponovno!
Eto tako da krampuse, cuvaj pare za bolje stvari!!!