Re: Moneybookers - česta pitanja i odgovori
U Europi smo, ide EU, pa euro itd. Zašto USD? Na Moneybookersu ne možeš to ni promijeniti ako nisi VIP.
Ja imam Moneybookers u eurima i dobijem uglavnom više love u kn nego da ga imam u USD zbog razlike u odnosima valuta vani i kod nas.
Npr. danas dignuo USD 1,543.20 s Pokerstarsa na Moneybookers. Moneybookers je to konvertirao u 1,175.32 EUR.1,543.20$ * 5.626616 (RBA) = 8,682.99kn
1,175.32EUR - 1.80EUR fee * 7.530000 (RBA) = 8,836.60knI nakon feea, skoro 200kn više. Stoga, preporučam EUR.
nisam htio prije ništa pisat al pošto sam dobio večinu rolla sa nordice na skrill moram se nadovezat na ovo.
povuko sa nordice 2400$ na skrill koji je u €.
dobio 1780€ kad sam računao ispada manje nekih 60$.
Inače piše da moneybooker ima 2.2% ponavljam posto, na konverzije.
Zašto je kod gmika drugačije, zato jer stars sam pretvori novac u eure prije slanja, bar mislim da je to razlog jer sam povlačio neku siću prošli tjedan pa je tako ispalo.
Istina zbog drugačijih tečaja kad prodam te € na pbz-u taj fee od 60$ će se smanjit za nekih 80kn (što potvrđuje gmikin post) tak da nije tak strašno.
Ovo sam samo napisao da manje iskusni igrači budu znali da ovo što je gmiko reko ne vrijedi za sve stranice u $.