OMG, ne mogu vjerovat kolko netko moze sretan biti...
Dobio sam najgori raspored sjedenja, lijevo od mene - minieri, agro ukrainac, solidan slovenac, desno - 3 ribetine i jedan weak srbin.
Steal mi nikako ne može proči, ako ne dobijem 3bet, ribe će me callati.
Onda sam još card dead bio neko vrijeme. Prvo sam tightao, i onda kad sam već neko vrijeme konstantno foldao, probao sam stealati s solidnim handovima, ali nije prošlo.
Onda sam probao callati steal i igrati postflop, tj. plan mi je bio uzeti post postflop, ako dodje povoljan board. Ni to nije prošlo i pao sam na 120k.
Desno od mene, riba ima oko 25k i tighta i stalno govori kako loše karte dobiva. CO opena do 6k i riba zgura s SB-a. CO (uzasno glup i iritantan lik koji stalno bolivuda i par put prije je imao sreće kaj nije ispao) maše glavom i nešto mrmlja i nakon 3 minute folda!
Slijedeći hand opet gura all in (BTN) i nalazim 88 i callam. Ima QTo. Flop: K86r, turn: J, river A.
Znam da je flip preflop, ali nevjerojatno da mi mogu natkupiti u istom turniru dva put set vs ništa.
Padam na 75k. Dobivam AA na MP-u i iako je na BB-u riba koja voli doplatiti rejz, ne rejzam više jer se nadam da će netko 3betati. OBV, svi foldaju i ovaj doplati s 75o. Flop K75ss, ja cbet on gura...
Padam na 21k. Dobivam AQ na MP-u. BB-a nema i izgleda ko da ću gurati ATC. Zguram, CO plača (KQ), BTN shipa i svi foldaju.
AQ vs AK. board: 94249
Konačno da i mene posere. Dižem se na 40k. Prođu 2 kruga, 2 put sam gurao s AQ i 88 i svi su foldali. Opet sam na 40k jer su mi blindovi uzeli to što sam dobio. Zguram K7s s CO-a i BB nalazi AQs. I out sam na 42. mjestu.
Ribe desno od mene su tako loše da mi se gadi što su ušle u lovu.
Cijeli turnir sam odigrao jako dobro. Nisam imao nijedan setup na moju stranu. Ni neznam dal sam uopće koji flip dobio.