Tema: 20BB CAP 50NL
Molio bih da mi majstori i velemajstori odgovore na ova pitanja. Isto tako mogu odgovarat i iznosit svoje misljenje svi ostali. Zahvaljujem unaprijed.
CAp na pokerstarsu je igra sa 9 ljudi gdje svatko ima 20BB. Igra se svodi na to da krades blindove i igras premium ruke tako da ides all in prije flopa. Ukratko.
E sad pitanja:
Kako se postaviti kada sam ja BB a iz Buttona mi lik dize 2BB i to radi s 20%, kako se ponasati kada to radi s 30%, a kako kada je manijak i to radi s 40%+. Isto tak vecina njih dosta folda kada digne za tih 2BB. Znaju foldat cak neki i 90%+, pa kako se podesiti prema foldanju? Dali ja gledam koliko dize ili koliko folda?
Recimo ja igram vrlo jednostavno idem all in sa onim kartama s kojima ide i on. Znaci ak on dize s buttona 20% ja idem reraise all in s 20%.
Drugo pitanje:
Ima tu manijaka koji krtadu ko blesavi s SB u BB. Dizu 2BB cak neki i vise od 70%, a pritom foldaju 90%. Isto pitanje kako se ponasat kada jako foldaju i jako dizu? kako kada manje i tak...
Ja sam tu mao cvrsci neidem s 70% all in, no isao sam protiv jednog lika koji je imao 95% fold to 3 bet kad je u pitanju SB vs BB. A dizao je 75%, reko pa tu ima milijon karata za fold, nakraju je callao s asevima a ja imao 59o. (suckoutao sam se na kraju)
Eto molim vas za pocetak napisite odgovore na ova pitanja, mislim da je vrlo zanimljivo stivo i da se stvarno treba prilagoditi ovim igracima. Isto tak ako mislite da bi jos trebao nesto znati u vezi CAP igre na pokerstars let me know.
Hvala