Tema: Zašto
Zašto su ljudi tako nepristojni?
Možeš ti bit pristojan koliko hoces. Ali, bahatost, omalovazvanje, vrijeđanje i pljuvanje su odmah iza leđa.
Igraš micro limite? Briga mene, glavno je da je trud tu. Ali nije svejedno onim facama, bili high rolleri ili ne. Oni su tu da trolaju i vrijedaju (cast izuzecima koje jako cijenim, koji su spremni uvijek pomoć bilo oko handa ili nesto drugo)
Treba ti pomoć? onda si debil. Pomoc treba samo slabicima.
Nisi iz ZG-a. Sta ces na forumu?!? Samo si đubre.
Zašto ljude toliko zadovoljava to vrijedanje preko foruma? Da li lijece svoje neke komplekse? Ne znaju bolje zbog manjkavog odgoja? Ili su jednostavno intelektualno inferiorni pa ne znaju bolje? Vjerojatno je koktel svega toga.
Ja, kao i većina ljudi ovdje igram poker kao hoby. Nisam imao neku veliku potrebu postanja osim kad mi je trebalo nesto (neka trans). Vjerojatno je razlog osjećaj ne prihvaćanja sa strane foruma.
Za ovaj post me posebno isprovocirao gosp. PEROZELINA.
Doticni gospodin je na moj PM odg. sa, citiram: Na kojim si ti drogama?
Zar je to nacin komunukacije zrelih, odraslih ljudi? Ja mislim da nije. Covjek me ni ne zna, a tu me pljuje?
Pa kompa, imam 195cm i 105kg. Zar bi mi to rekao u lice? Čisto sumnjam...
Isprovociran sam. Admin moze brista ako hoće ili sta god. Ja evo javno trazim ispriku! Ja jesam debil sto sam mu uopce slao PM, ali jbg covjek se uvijek nada da ima dobrih. pristojnih i postenih ljudi na ovom svijetu.
Slobodno dodajte svoje misljenje. Neda mi se vise pisat.
Hvala, pozz