Tema: Preporuka
Znači, zanima me koji format i level NL Holdema bi bio najpogodniji za prosječan mjesečni profit od 200-300$. Zanima me onako, okvirno (znam da se nemože točno predvidit, varijanca, bla,bla...).
pozz
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Znači, zanima me koji format i level NL Holdema bi bio najpogodniji za prosječan mjesečni profit od 200-300$. Zanima me onako, okvirno (znam da se nemože točno predvidit, varijanca, bla,bla...).
pozz
Ovisi kakav si igrac i koliki volume mozes odraditi. Ako si dobar i ako mozes mjesecno odraditi 60k handova onda bez beda to mozes zaraditi i na NL5 6max...
Ima puno raznih načina i limita i slično...
Za 200-300$ možeš igrat i NL2.
imo nl 200, puno manje vremena navedenu cifru
nl20k, sam se zguraš prvi hand i nadaš se da te neće callat
nemoras zgurat ... raise od cca 10-20 BB .... meni je jedan frend reko da je on prije kad je shipo neki turnir ostavio sve pare gore i odigro 4 SNG od 200$ i svaki dan imo za povuć minimalno 200$...
Mislim da bi dnevno mogao odvojiti 2 sata igre max (faks i ostalo). To bi u cashu značilo nekih 30k hednova mjesečno uz 4-6 stolova. Na NL10 bi uz nekih 5 bb/100 to bilo 150 $. Neznam kakav bi bb/100 mogao očekivai na NL25. Uz pretpostavku da bi iznosio 4, to bi bilo oko 300$ mjesečno.
Što se tiče sng-a, ukoliko za primjer uzmem turbo(3min leveli) STT(10 ljudi) na partiju 3$ BI, uz neki roi od 15%(upozorite me ako je preoptimistično), 6 stolova, odigrao bi oko 1080 turnira mjesečno. Tada bi zarada bila 486$ (!!).
Ispravite me ako sam negdje pogriješio u računanju.
Zanima me, prema vašem iskustvu, je li lakše bitat NL25 ili 3$ SNG. Znači ne zanima me move up-anje.
pozz
S obzirom da te zanima cashoutanje onda se drži casha jer ti je manja varijanca nego sng, a na turbo i hiperturbo ti je velikaaaa varijanca. Uostalom nemoj samo gledati budeš BE nakon cashoutanja, nego nešto ostavi i u rollu pa si možda stvoriš šansu za malo deblji džeparac. U svakom slučaju GL.
Mislim da je puno puno lakse bitat 3$ SNG nego NL25...
Zašto bi igrao da cashoutaš i nikad ne move-upaš?
Možda će zvučati kontra-pokeraško razmišljanje, ali prioritet mi je završit faks, a poker bi me mogao samo finacijski pogurati do onda. Nemam prevelikih ambicija (što se tiče pokera, ali možda se to jednom i promjeni), nego mi trenutno treba nekakav izvor zarade, sa recimo fleksibilnim radnim vremenom što igranje pokera omogućava.
Koliko sam uspio pohvatati informacija po raznim sajtovima i forumima, 3$ SNG je lako "bitabilan"?
gmiko napisao:Za 200-300$ možeš igrat i NL2.
imo nl 200, puno manje vremena navedenu cifru
+1
Nemoj se ljutiti, ali ovo je jako loš pristup. Pa kada bi to bilo tak easy, svak bi mjesecno pokušao zaraditi 1-2k kn !
Ako je već fax prioritet, što je vrlo pohvalno.. onda neka poker bude samo hobby, bez ikakvog imperativa zarade.
Nemoj se ljutiti, ali ovo je jako loš pristup. Pa kada bi to bilo tak easy, svak bi mjesecno pokušao zaraditi 1-2k kn !
Ako je već fax prioritet, što je vrlo pohvalno.. onda neka poker bude samo hobby, bez ikakvog imperativa zarade.
Slažem se da je loš pristup i da bi igranje trebao prihvatiti kao hobi, jer bi i tada utjecaj tilta bio manji (nadam se). Ugl, zanima me vaše mišljenje, je li lakše bitat NL25 ili 3$ SNG. Čitao sam na nekim mjestima preporuke za izgradnju bankrolla preko micro SNG-a.
Moja preporuka je slijedeća:
- Entraction mreža (IGT)
- nađeš malo bolji RB deal
- igraš u periodu 18 - 01h NL4
Uz dobar table selection i solidnu igru teško da ćeš imati problema ostvariti navedeni cilj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora