Tema: Micro-Mtt BAP
Ovako Pod prvo htio bi se ISPRIČAT svima koje je iziritiralo moje stejkanje svakodnevno da sam znao da je problem nebih to radio nadam se da prihvacate Ispriku )
A Pod drugo pošto sam dobio par savjeta kako bi bilo bolje napraviti stejk pokušat cu ovako za nadam se obostrano zadovoljstvo i mene i vas. Igram Poker vec dosta vremena i dok sam ga igrao donekle konstantno imao sam Par dobrih MTT rezultata al onda sam imao prekid od jedno godinu i nešto zbog bolesti Oca i nisam mogao biti usredotocen na igru . Eto sad pokušavam ponovo početi s konstantnijim igranje i igram onoliko kolko mi stanje u Cashieru dozvoljava a to nije više od 20 $ . Zato pokušavam dobiti stejk da bih pokušao nešto zaraditi za vas i nesto za sebe al i da bih bio iskusniji. Svi oni koji su spremni pomoci s postavljanjem HEM-a i ostalih stvari vezane uz poker slobodno me dodajte na skype denis.kvaternik
Pravila Stejka bi bila:
Planiram igrati:
10x3.3$ - 5 000 GTD
10x5.5$ -7 500 GTD
10x3.3$ - 5 000 GTD
10x2.2$ - 7 500 GTD - Turbo
Eto to iznos 143$ i može u 20 dijelova po 7.15$
Deal: 75/25 u korsit stejkera nakon sto odigram sve turnire
Stejk ce početi ak se prodaju svi udjeli a ak ne onda se Stejk prekida
-Transfer novca preko player to player (Transfer funds) , uplate za stejk i isplate stakerima također
http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/DEJO1986+CR/poker/ratings/AD2EC780ABE04B56ACA89B322BFD2EBA.html?t=3
Nick: DEJO1986CR
Eto to je to od mene ak imate kakva pitanja ili primjedbe ili savjete slobodno se IZJASNITE