Tema: weeeeeeeee no2
gratz zarinjo
Zadnji popravljao ivica5261 (11-04-2012 01:28:03)
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
gratz zarinjo
Zadnji popravljao ivica5261 (11-04-2012 01:28:03)
weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
heater = žare
svaka čast
a sta reci..
na ft-u san ima odvratnu poziciju di su mi dva super rega koji me oba pokrivaju sa live strane..cili ft san bia card dead.ima AJ i KQ s kojon san na kraju i ispa...
sve u svemu ovo mi je do sad najveci cash..
fala bratu cromanu za help tokom turnira,i naravno veliki pozdrav skype grupi sa braton PANTELIJON na ČELU!!!!!!!!!!!
ne curi te
da bog da uvik ovako bilo :D..nemos ove turbo i hyper turbo nista bez srice brate..to znas..a meni je najdraze ka je na mojoj strani :D:D
zamorano11 napisao:ne curi te
da bog da uvik ovako bilo :D..nemos ove turbo i hyper turbo nista bez srice brate..to znas..a meni je najdraze ka je na mojoj strani :D:D
Nema ovo veze sa sricon, da je srica bija bi jedan rezultat al ovo je vama mladi gospodine preslo u naviku znaci vec mozemo pricat o znanju. I nekako mi je bas lipo vidit kad svaki tjedan imamo na forumu dosta dobrih rezultata. Samo nastavite tako. I ja cu stavit sliku lobbya kad sipam neki stmg 6, 9 ili 18 max.
Congratsz, ljepo je ovo za vidit
zamorano11 napisao:ne curi te
samo ti nastavi s takvim rezulatima. sa ili bez srice
morat cu doc u pota da mi pivu platis
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora