Re: Dobar dan za turnire
nema robaca danas, treba potrosit te pare :D
jeben rezultat, svaka cast
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Hvalisanja, porazi, varijanca » Dobar dan za turnire
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
nema robaca danas, treba potrosit te pare :D
jeben rezultat, svaka cast
Svaka cast roba.Mene isto zanima koliki je BI i koliko je ljudi igralo onaj drugi turnir.
Dobar dan!? Ovo je vise nego odlicno Svaka cast majstore...
Mene isto zanima koliki je BI i koliko je ljudi igralo onaj drugi turnir.
Buy in je 150+12. Igralo je 497 ljudi.
Stvarno impresivno, svaka čast!! samo se naspavaj sad
odlican rezultat
sad si miran par meseci, moz uzivati
Ljudi moji, da ja osvojim te novce u jednom danu, odmah javljam šefu da uzimam godišnji 7 dana za se trijeznit (ako me prije ne bi kap ulovila)
Ljudi moji, da ja osvojim te novce u jednom danu, odmah javljam šefu da uzimam godišnji 7 dana za se trijeznit (ako me prije ne bi kap ulovila)
+
Svka cast, da zaradim deseti dio ovog odnosno 1.8K u cjeloj godini bio bih sretan!
Roba, koliko vidim, turniri ti idu, ovo ne može biti slučajan rezultaat, pa mi nije jasno zašto ne igraš večinom mtt a cash sa strane? Ne znam koliko zarađuješ na cashu, ali uz ovakve rezultate na mtt-ovima mislim da ti ne treba cash. Ili se varam?
Roba, koliko vidim, turniri ti idu, ovo ne može biti slučajan rezultaat, pa mi nije jasno zašto ne igraš večinom mtt a cash sa strane? Ne znam koliko zarađuješ na cashu, ali uz ovakve rezultate na mtt-ovima mislim da ti ne treba cash. Ili se varam?
U MTT-u je varijanca bolesna. Cash ima puno manju varijancu, treba ti manji roll...
roba59 napisao:Napomena: na Bodogu je 1. mjesto bilo $25k.
Nagradni fond je bio 100k, ali se nije skupilo dovoljno igrača da se popuni nagradni fond.
jesu ti isplatili 25k ili ovih 18,6k sta pise u prozorcicu?
25k, pise ti dolje u chat windowu.
Taj bodogov turnir i inace ima overlay oko 10-15k jer se ljudima ne sviđa software. max 4 stola mozes igrat istovremeno, i nije bas ugodan za oko.
pozitivne stvari su overlay i relativno soft field
Cash igram zbog manje variance. A i zbog ovog: http://www.pokertableratings.com/stars- h/fakker11
A i u cashu možeš znati otprilike kolko možeš zaraditi na mjesec. Kod MTT-ova ne jer nikad nemožeš znati kad ćeš koji osvojiti.
Prvo i trece mjesto na takva dva MTT-a je vrhunski uspjeh.
Svaka cast
iskrene čestitke!!!!
bravo!
vidim da je ptr opet tocan
Hvala na čestitkama...
prijava odnosno registracija za objavu odgovora