Tema: 10" mini laptop (netbook mozda) za poker preko ljeta
Pozz svima,
u stanu imam poker setup koji je odličan, ali tijekom ljeta, otprilike 2 i pol, 3 mjeseca sam kod kuće , a kako mi nije zgodno seliti cijeli sustav iz Zagreba i ne namjeravam napraviti toliku stanku od igranja, tražim rješenja. Ono što me zanima jest da li možda netko ima iskustva sa igranjem na ovim mini laptopima, koji su dosta slabiji od klasičnih.
Spojio bih ga na 24" monitor, tako da mi veličina ekrana u principu i nije toliko važna, samo me zanima da li takvi laptopi mogu pokrenuti 6, možda 8 stolova (igram na OnGameu, ako je to važno ) Ne bih kupovao klasičan laptop jer mi u principu ne treba, preferiram stolne setupe za sve, tako i za poker, a cijene ovakvih laptopa se kreću od 1500kn na više, što mi je prihvatljivo, jer ne želim kupiti stroj od 3000-4000 kn koji će kupiti prašinu
Ukoliko možda nisam bio jasan, ciljam na ovakvo nešto (ne na točan model, ali da imate predodžbu):
http://www.nabava.net/prijenosna-racunala__30/acer-prijenosno-racunalo-emachines-m355--lune50d164-101__1584611
hvala svima na komentarima!
Zadnji popravljao fudo9 (03-07-2016 21:06:35)