niveaformen napisao:Evo nažalost nedugo nakon prošlog incidenta ovdje na forumu, moram javiti da se dogodio još jedan. Naš dobro poznati član 4ladx (pokerpro), esco (pokerica), snake problem/ja3wjagpw (skype) i vlasnik www.bonusrb.com je zascamo mene i cromana za iznos od cca 2000€.
orly? 2k€?
niveaformen napisao:Sve je počelo krajem 12. i početkom 1. mjeseca kad sam počeo igrati preko njega na redbet.com gdje je ponudio izvanredan rb deal od 30% fixni rb od sitea, 20% 1st deposit bonus 1k € i 10% od njega + 2 racea od sitea. U prvom mjesecu sam izrejkao 3k € i imao stvarno velik ukupan rb, ali ovih 10% od njega (300€) koje je on obećao poslati do 3. u sljedećem mjesecu nisam dobio. Imao je ispriku kako još nije dobio lovu od njih, a kako smo se gotovo svakodnevno čuli nisam imao razloga sumnjati u bilo što.
dobio si kao sto si i sam napisao ispod, 104€ jer je redbet promijenio politiku bez da je ikog obavijestio, a kako nemam mogucnos predvidjanja dogadjaja tako nisam ni znao sto se dogadja dok mjesec nije zavrsio.
niveaformen napisao:U 2. mjesecu croman dolazi u Zagreb najvećim dijelom zbog dogovora da skupa igramo na tom siteu i ganjamo raceove koji su bili jako isplativi ako se puno rejka. 7. veljače mi je napisao na skype da je jučer stigao rb za 1. mjesec i da čeka da dođe na mb. Znam da me i taj dan ili dan poslije zvao na mobitel da će mi poslat navečer. Tad je nestao...
Kako smo vidjeli da nešto ne štima, croman i ja smo prestali igrat negdje 13-14og i čekali što će se dogoditi. On, naravno, nije odgovarao na brojne SMS-ove i pozive.
2. ožujka je došao online sa pričom da je imao tešku prometnu nesreću i bio u komi 20ak dana, tj. od tog dana kad mi je trebao isplatiti rb. Tih dana je croman već bio nazad doma, a njegovo scammanje je imali najveći utjecaj na njegov brzi povratak (a avionske karte nisu baš jeftine kao i iznajmljivanje stana). Tad mi je poslao 104€ od onih 300€ što je trebao poslat za 1. mjesec uz ispriku da se raceovi odbijaju od affiliate earningsa i da se od tih 300€ odbilo od rake raceova i da je to novo pravilo od 2012. godine . U rake raceovima sam dobio 130+100€ = 230€. Za 2. mjesec mu "još nisu poslali novce".
i dalje ne znam o kojem se to tocno scamu radi. trebao si imat (trebali posto ste shareali account) 30% standard deal + 20% u bonusima za entraction + 10% od mene + rake raceovi + ticket od 5K€ kad izrejkate 25K€. kad su ovi iz redbeta sjebali to sa odbijanjem commissiona, a odbijaju junacki i po 10% kad cashoutas/depozitas popizdio sam na njih i uspio doc do onog sto sam ti rekao na skypeu kad sam ti isplatio za na mb za prvi mjesec: 30% rb + 20% u bonusima + rake raceovi (sad je to vec minimum 60%) + 5K€ ticket za live turnir kad izrejkas 15K€ (smanjeno sa prvotnih 25K€) sto je sad 93% rakeback. nakon sto si gotov s tih 15K€ rakea dobijas potpuni paket od 5K€ vrijednosti sa placenim upadom za donkament, dzeparcem, avionskom kartom, hotelom itd.
nakon toga ostaje i dalje 30% rb + 20% bonusi + rake raceovi + 2K€ EMOP ticket za svakih 10K€ rakea sto je sad 80% rakeback minimum. to sve si ignorirao i nastavio pricat samo o tih 10% blablabla. za prvi mjesec si btw dobio 130+130€, a ne 130+100€ od rake racea jer su bila 2 od 15 dana svaki.
za drugi mjesec ste izrejkali nekih 6K€ ako se sjecam. rakeback od toga je 1,800€ + 1,200€ od bonusa + od rake racea ste dobili negdje 1,200€ za ukupno 4,200 odnosno ravno 70% rakeback. gdje si izvukao random cifru od 10% nemam ideje jer ste ukupno izrejkali 9,000€, a 10% od 900€
btw, za drugi mjesec mi "nisu poslali novce" jer ocito netko od vas dvojice je morao pricat gluposti ovima iz redbeta sto je dovelo do ovog 01/03/2012:
tehnicki ste vi meni duzni vise love nego ja vama jer su mi blokirali account sa dobrim dijelom bankrolla gore (sa affiliate accounta si mogu prebacivat na player account).
niveaformen napisao:Mislim da je došao još jednom – dva puta online kroz 5-6 dana i odtad se više nije pojavljivao.
U 2. mjesecu smo izrejkali 6k u tih 15ak dana, ne znam točno dan kad smo počistili 1st deposit bonus do kraja, ali to je bilo negdje 4-5og te odtad smo trebali dobivati 30% od njega i po nekom približnom izračunu to je minimalno 1200€, a treba nadodati i 10% od prvih 4-5 što je 400-500€ + da smo izrejkali 20k u 2 mjeseca (što je i bio plan) trebali smo dobit live paket vrijednosti 2k €, a s obzirom da smo bili na paceu možemo reć da i to ima realnu vrijednost od 600ak € i dolazimo do cifre od preko 2000€.
pls objasni od kud ti 2K€?
niveaformen napisao:Jedan član foruma je znao njegov nick na goalwinu i vidio je da je igrao plo200 i 500 1. ožujka, znači dan prije nego se zadnji put pojavio.
kao sto ste croman i ti shareali isti account tako ja shaream svoj na goalwinu vec godinu dana sa istom osobom koja igra iskljucivo plo dok ja igram iskljucivo nlhe.
niveaformen napisao:Eto, ne odgovara na poruke i pozive, s vremenom se pročulo da je prevario više ljudi iz hrvatske poker zajednice (vjerojatno i šire) pa sam zato odlučio objaviti ovo. Njegovi izgovori nemaju smisla, vijest o tako velikoj nesreći bi sigurna bila na vijestima/netu, nelogičnosti oko 1. isplate rba - iznos i isprike, kasnije laži, a ovaj update na stranici je pljuvanje u facu svima nama kojima je dužan. Nadam se da ćemo uspjet saznat neke dodatne informacije o njemu te ga posjetit jednog dana...
ovo mi je super... proculo se da sam prevario vise ljudi iz hr poker zajednice. a koji su to ljudi? uglavnom po nekom uhodanom obrascu to obicno budu oni koji uopce ne igraju preko mene jer mi se nitko nije zalio na nista osim tebe i cromana.
masterboy napisao:Niste jedini.
Jos nije isplatio RB ni za goalwin... A to da igra to ne znam jer mu ne znam nick
koliko znam ti ne igras preko mene tako da ni ne mozes znat jesam li isplatio rb ili nisam (a jesam odavno).