marac9 napisao:Krešo svaka čast za prvi post.Što se vrijeđanja tiče ja ne vidim da su zagovornici teorije vrijeđali ikoga,mi smo samo rekli ono što mislimo.Sa druge strane su krenule uvrede.Hannibal,rutiner i ja smo relativno novi na forumu ali velimo "mislimo da je rigged to i to" i objasnimo zašto to mislimo(koliko god to vama ludo zvučalo),onda se jave neki iskusni forumaši kao Pajk i croman i bez ikakvih argumenata(makar bile samo indicije kao većina naših) samo kažu "vi ste glupi" ili "ti si budala".Ja vjerujem u ono što pišem i nije me briga hoće li me ljudi zbog mojih postova smatrati luđakom,glupanom i budalom i radije ću ispasti luđak i budala nego umišljena veličina koja ne zna napisati ništa osim "ti si budala".Nice level guys.
Stvar je u tome da su i jedan i drugi takvim nastupom pokazali da nisu najtaktičniji. Vjerujem da je minimalno 90% danas winning igrača u jednom trenutku (uglavnom dok su počinjali) vjerovalo da su neke stranice rigged (uključujući mene). Al s vremenom ćete vjerojatno skontat da se jednako "sumnjive" situacije, s jednakom frekvencijom, događaju na starsima, ipokeru ili live pokeru... Što možete i sami matematički analizirat (ako ste dovoljno potkovani i imate dovoljan sample, ako niste, sasvim sigurno je netko na 2p2 napravio takve analize već), tj. vidjet kako stvarno funkcionira ta famozna varijanca i disperzija rezultata koju svi spominju...
edit: al svejedno posebno je smiješan bio lik koji je tvrdio kako gubi sve flipove i dominacije, i onda stavi sliku grafa di runna iznad EV-a
Zadnji popravljao dabac (10-05-2012 15:14:14)