1. pričate o krekanju handova u temi hyper turniri , svako drugi hand je flipanje manje više u mid fazi
2. ja uopće ne razumim to krekanje handova i tako , nije mi jasno Vas par koji ste zagovornici te teorije urote pogotovo na mtt igra na turnirima se svodi na poziciju , M , readove , fold equity , ICM , šta ja znam šta još
- ako ti netko squiza 67ss i krekao AA - možda je imao jako dobar razlog za to , ako runnaš jako puno ispod ev i prečesto si sitacijama da neznaš kako odigrat itd itd , pogledaj post gi85 , imaju videi literatura , coachevi , i sve to opet ti ne garantira ništa al ti proširuje vidike i razmišljanje ti se ne svodi na to :"Krekali mi hand , rigged"
3. Ja isto proklinjem svaki mtt koji odigram jer kurca nemogu u ključnim situacijama i ne razumim lude španjolce koji callaju oop sa T4off i krekaju AA , ali razbijat glavu o tome , samo ćeš košuljicu dobit s posebnim rukavima
4. Na mtt sa filedom preko 2-3k ljudi i sa malim BI treba biti jasno da tu ima dobrih igrača ali i najvećeg šljama koji kurca ne kontaju o ne treba se živcirat oko toga.
5. Jeste li vi gledali ijedan wsoop ili WPT , pa pogledajte kako su ljudi osvajali ( Joe Cada, Pius Heinz itd itd , naravno da su pogađali 30 puta 2 outa , pogledajte opet ako niste pogotovo Cadu , i onaj Darwin Moon koji je znao reć samo all in ) , ako je i online i live poker rigged , onda postoje i drugi hobiji manje stresniji
Zadnji popravljao ivica5261 (10-05-2012 15:50:06)