Bravo cynical.Što se tiče mog eventualnog raisa na flopu,rijetko tko će to raditi sa ovakvim nutsima,jer on budući da ima poziciju i na ovakvom boardu može na naše chekiranje c-betati sa svačim pa ga ne želim sa check raise stjerati nego mu dopustiti da vidi još bar jednu kartu koja mu može pomoći.Mogao sam raisati flop iz razloga što je to sigurno manje uvjerljivo nego call flop i check raise turn ali po meni chekiranje nutsa nije greška.Ako sam negdje napravio grešku to je da sam mogao min 4-bet preflop za ispipavanje njegove jačine pa fold na 5-bet,mislim da je to najbolji i najjeftiniji način jer flatanje sa ovakvom rukom je uvijek zajebano ako izađe siguran flop sa malim kartama pa si na ničijoj zemlji i misliš si znači li njegov bet ili raise 99,TT,JJ ili KK,AA ili čak AK,ne znaš na što bi ga stavio jer nisi dovoljno ispipao preflop a samim time ni on nije dovoljno upućen u tvoju jačinu pa te može nesvjesno skinuti sa jače ruke.Što se ove ruke tiče bitno je to da je sami početak turnira i još ne znam kakav je igrač.U takvoj situaciji svakome dajem kredit da je dobar igrač.Upravo zato sam pomišljao da foldam river,jer pravi igrač neće na početku main eventa riskirati ovoliko čipova sa skalom ili bojom ili eventualno AK,AQ na uparenom boardu.Znači da su jedine ruke sa kojima će to raditi(ako eliminiramo 55 kao malo vjerojatno) AA i TT.Još je i checkirao turn kad je došla 3 kara što je logičan pot control sa AA.Blef sam odmah eliminirao jer ne mora staviti toliko puno da bi nekoga skinuo sa ruke.Meni je to izgledalo da je tip skužio da imam ruku kojom ću ga isplatiti pa je išao na max value.Zbog toga mi all in nije padao na pamet nego call ili fold.Žao mi je što nisam slušao instinkt i foldao jer sam bio 90% uvjeren da ima AA ali jačina moje ruke i veličina pota su bili previše za fold pa sam napravio crying call i pokazao mu karte. PokerStars No-Limit Hold'em, 109 Tournament, 25/50 Blinds (9 handed) - PokerStars Converter Tool from FlopTurnRiver.com
saw flop | saw showdown
Button (t14125)
SB (t14850)
marac9 (BB) (t14600)
UTG (t15625)
UTG+1 (t15325)
MP1 (t14850)
MP2 (t15350)
MP3 (t15575)
CO (t14700)
marac9's M: 194.67
Preflop: marac9 is BB with ,
1 fold, UTG+1 bets t150, 3 folds, CO raises to t405, 2 folds, marac9 calls t355, UTG+1 calls t255
Flop: (t1240) , , (3 players)
marac9 checks, UTG+1 checks, CO bets t690, marac9 calls t690, 1 fold
Turn: (t2620) (2 players)
marac9 checks, CO checks
River: (t2620) (2 players)
marac9 bets t1505, CO raises to t7888, marac9 calls t6383
Total pot: t18396
Results:
marac9 had , (full house, Queens over fives).
CO had , (full house, Aces over fives).
Outcome: CO won t18396
Zadnji popravljao marac9 (21-05-2012 15:22:11)