Tema: PureProfitFo na scoop 40H 10.300$ main eventu
tko je to zna li ikto?
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
PokerPro forum - Najveći hrvatski poker forum » Turniri » PureProfitFo na scoop 40H 10.300$ main eventu
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
tko je to zna li ikto?
McLean Karr
http://www.bluffmagazine.com/players/mc
rofile.asp
btw kolko znam on je decko i coach T.Pasalic
T.Pasalic
very,very sexy...
unfortunately not my league, but she's way too hot
Zadnji popravljao Chidambar (21-05-2012 05:17:58)
Bok svima.
Dakle, hvala na komplimentima i tome sto navijate za McLeana ali ja vas molim da prestanete po forumima pisati da on ima dva accounta jer cete nam navuci nepotrebne probleme.
McLean Karr ima samo jedan acc i to je PureProfitFour.
Trebalo nam je jako puno papirologije i peripetija sa Hrvatskom da bismo legalno ostvarili njegov boravak u HR, vratili njegov acc od DOJ i sl, tako da vas molim da imate obzira i ne pisete neprovjerene gluposti.
Hvala i pozdrav.
Bok svima.
Dakle, hvala na komplimentima i tome sto navijate za McLeana ali ja vas molim da prestanete po forumima pisati da on ima dva accounta jer cete nam navuci nepotrebne probleme.McLean Karr ima samo jedan acc i to je PureProfitFour.
Trebalo nam je jako puno papirologije i peripetija sa Hrvatskom da bismo legalno ostvarili njegov boravak u HR, vratili njegov acc od DOJ i sl, tako da vas molim da imate obzira i ne pisete neprovjerene gluposti.Hvala i pozdrav.
Samo ako promjeni grb na slici i stavi prvi crveni kvadratić!Da nemate peripetija sa zakonom. Good luck večeras u nastavku,krumpiru također.
Zadnji popravljao marac9 (21-05-2012 16:51:44)
Trebalo nam je jako puno papirologije i peripetija sa Hrvatskom da bismo legalno ostvarili njegov boravak u HR, vratili njegov acc od DOJ i sl, tako da vas molim da imate obzira i ne pisete neprovjerene gluposti.
.
Tak ti je to u ovim balkanskim demokracijama. Ako bi ja tražio boravak u Americi kao pokerpro to bi ziher išlo bez puno peripetija i papirologije
Tatjana <3
Tatjana <3
E Deco ,Deco ))
Ma sve oke, nema problema
drze se obadvojica nasih na scoopu 40M,usli su u top50,u jednom trenutku taman kad sam pogledo na stol je ovaj karr imo 1bb sad je average lol...
Bas nesto kopam po hand history, pitam njega preko stola, jel ti to imas nekog Krumpira na stolu. Strgali smo se, zakon nick!
i to kako je izgubio vecinu stacka jbga gg
Kako je ispao, nisam vidjela. GG.
ak tref protiv aj pik,zastekali se prije flopa ovaj pogodio boju na turnu...
E kvragu...Mislila sam da ce biti jedan hrvatski HU
btw welcome na forum Tajči..
btw welcome na forum Tajči..
tatjana, welcome. jesi gledala možda crtić Microse i šta kažeš na svoj lik u crtiću
Bok, hvala na dobrodoslici.
Ne samo da sam gledala, sudjelovala sam u kreiranju lika i posudila mu glas.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora