Tema: Dali je moguce
Jel moguce da spusis od 20 flipova njih 18 iako si preflop uvijek jači ja neznam koji racku je to dali je to nedostatak jebene srece ili
Niste prijavljeni. Molim logiraj se ili registriraj.
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora
Jel moguce da spusis od 20 flipova njih 18 iako si preflop uvijek jači ja neznam koji racku je to dali je to nedostatak jebene srece ili
Moguće je.
Ul
To je nevjerojatno sve ljepo odigram al racku kad bez dobijenih flipova nemreš daleko dogurat u SNG
Apsolutno moguće na starsu. I ne samo flipova, nego i 20 dominacija spušit zaredom.
Apsolutno moguće na starsu. I ne samo flipova, nego i 20 dominacija spušit zaredom.
Žali Bože ak igraš onak kak spada kad ribe imaju više srece neg pameti a ne SNG ih nemreš istjerat preflop jer je riba i naravno dobije all in aaaaaaaaaaaa
Hannibal napisao:Apsolutno moguće na starsu. I ne samo flipova, nego i 20 dominacija spušit zaredom.
Žali Bože ak igraš onak kak spada kad ribe imaju više srece neg pameti a ne SNG ih nemreš istjerat preflop jer je riba i naravno dobije all in aaaaaaaaaaaa
Ja ih niti ne želim otjerati, shovam za value na hyper turbačima ali starsi ne daju.
Ovo ti je taj run kad nemreš ništa
BackDoor napisao:Hannibal napisao:Apsolutno moguće na starsu. I ne samo flipova, nego i 20 dominacija spušit zaredom.
Ja ih niti ne želim otjerati, shovam za value na hyper turbačima ali starsi ne daju.
Ovo ti je taj run kad nemreš ništa
Jebeno da a valjda je to bad run i valjda nakon toga stiže bolje doba ak prije toga ne bustam lol
Klasika.Kako sam ja otupio na ovo....čudo...
Osmjeh,rebuy i idemo dalje.
Klasika.Kako sam ja otupio na ovo....čudo...
Osmjeh,rebuy i idemo dalje.
Istina da a Jbg to je poker Treba imat znanja al i srece pogotovo u Turbo sng turnirima
Stranice 1
prijava odnosno registracija za objavu odgovora