Tema: Dali je internet poker imalo slican live pokeru
Hello svima!
Kao sto naslov glasi... po pitanju padanja karti.. U zadnje vrijeme igram na PS-u i nemogu vjerovati da se takve stvari desavaju. Da se odmah razumijemo , nisam neki profic niti igram neznam koliko hendova dnevno mjesecno, odigram kad uhvatim vremena, medjutim u to malo vremena sto ja uhvatim (10-ak dana dok mi je godisnji) odigram recimo 5k ruku i na tih 5k ruku da se desavajau hendovi poput AQs vs AQ all in preflop i ovaj AQ pogodi boju sa 4 karte , all in prefolp AK vs A5 i 5 na riveru , QQ vs 88 all in preflop flop Q turn 8 river 8 , all in preflop AJ vs A10 i ovaj sa 10 pogodi skalu i necu uopce govorit koliko takvih sitacija mi se desilo u ovo malo sto ja odigram preko neta, to je postalo toliko fuckin precesto , ne samo meni nego kakvi hendovi padaju i drugima strasno...
Nemam nekog iskustva sa live pokerom osim nesto sitno rendovima ( njub poker) i par turnira po casinima hrvatske lutrije i privatnih poker klubova... Tamo sam odigrao puno manje od 5k hendova ali ako su se ovakve stvari i desile mozes ih nabrojati na prste jedne ruke...
Jednom sam negdje citao da PS dnevno provjerava i update-a te svoje programe za djeljenje hendova i da imaju neki certifikat da su kao ful uspjeli priblizit taj svoj softwer da dijeli kao i u live pokeru.... Zadnjih 5 dana mi je jako tesko povjerovati da se ovakve stvari inace desavaju u pokru....
Dali je bolje prebacit se na live poker i jebeno malo proputovat i uzivat u pokeru ili izggubit kosu i zivce gledajuci sta pada na online pokeru?!?