Nikada nisam sudjelovao u "trollfest temama" ali ipak moram nešto napisati..
Što se samog handa tiče. Call pf mi je naj optimalniji play, presuludo mi je foldati na 5bet, a jako tesko igrati ako callas 5bet (zbog sizinga na ostalim streetovima). Flop c/r, ne samo iz razloga što moramo "napuniti put" - mrzim taj izraz, već iz razloga što nam je range cap-an ovdje i u njihovoj fishy mind processu (a field je stvarno smiješan, vjerovatno najfishy mtt godine) QQ je must 4bet pf, pa prema tome oni nikada ne misle da ti tu imaš QQ, rijetko ćeš dobiti fold od bilo kakvog made handa, dovoljno ste deep i da izvede nekakvu pizdariju sa airom, zašto bi mu nužno davali top range odma!
Nakon cr, bet turn, ship river i pas mater za sdw (koji nisi smio postati u 5 postu odmah)
Nadalje, bas svaku temu uvijek procitam i uvijek kada je neka svađa Kresimir je glavni, uvijek se nesto opravdavaš, svađaš, prigovaraš mislim wtf? Šta si ti Phil Galfond pa zahtjevaš ostalih nekakv respect? Kada si ti složio kunstriktivnu temu, stavio nekakav "sick" spot? Koju igru točno beataš? Logiraš se na forum da bi trollao i podjebavao ekipu, stvarno jadno!
Turčin je najbolji mtt igrač na forumu, bez konkurencije (budući da Soultori nije aktivan) i bez obzira što sam HU igrač, tu i tamo kada upalim neki MTT kao sada ove SCOOP-ove tražio sam turčina za mišljenje, jer jedno je poker skill, a drugo su rezultati..
Poker nije fer igra, ako ste mislite da je život fer najveću pogrešku ste napravili kada ste počeli igrati poker.
Rezultati nisu nužno realan prikaz poker znanja zbog varijance, good runa etc.
I shvatite Turčina, 3 tjedna nije jeo janjetinu pa je ovako malo zdrkan i ohol, mene je obrisao sa skype-a
Peace!
Zadnji popravljao hendrixjimmi (22-05-2012 19:18:48)