Nl100, 5max.
Držim TT na BB, a sa SB imam akciju zadnjih pola sata na par stolova, puno smo se 3betali i 4betali, dotad je pokazao da razumije pozicijsku igru, da može foldati na 4bet, jednom je shoveao moj 4bet, ali sve u svemu, bio je jako agresivan sa puno prevelikim 3betom (a dotad mislim da nije flatao niti jedan moj 3bet) tako da sam odlučio malo suziti range i jednostavno ga 4bet-callati, 3bet-shoveati s vrhom rangea.
Ovako je išo konkretan hand:
SB raise do 3.00, ja na BB reraise do 9.00 (ovo je, jasno, 3bet za value, s namjerom da guram all in na njegov evenutalni 4bet - također za value - standard za blind vs blind)
SB call.
(pot 18.00)
--> Flop Kh8c4s
SB check
JA cbet 12.00
SB malo razmišlja i reraise do 25-26
Moram reći da sam sa solidnom vjerojatnošću očekivao tako neki play villana, s obzirom da je do tad pokazao tendenciju, skoro pa maniju da mora uzeti svaki pot protiv mene?
S obzirom da je vjerojatno s malo razumijevanja pročitao Poker Bluprint, gdje piše da treba često raisati ovakve flopove u 3betanim potovima (ili je to pisalo u LTBRu? ), a i s obzirom da ne može baš samo callati OOP sa svojim airom ili handom a la AQ,AJ/JJ, odlučio sam:
JA call
(pot: 69.00)
--> turn Jc
SB check
JA ????
Što sada?
Ova karta mu je svakako u rangeu, pa čak i njegov check sugerira da ga je dečko možda i pogodio.
Međutim, pot je 69, a ja behind imam još oko 64.
Svaki moj sljedeći potez je komitajući.
S druge strane, nisam baš mogao shoveati flop, bar mislim, jer takav spot dosad nismo imali i nisam siguran baš kolko wide bi me pozvao, da bi to napravio s nekim devetkama i sl.
Vaši komentari?
Zadnji popravljao TVex (28-05-2012 12:27:17)