Tema: Pozdrav
Bok svima!
prije nekoliko mjeseci sam se na nagovor kolege počeo interesirati za tzv. 'laku lovu' na pokeru, za koju sad mogu reći, u ime obojice, da je sve osim toga. Sukladno tome, iz prikrajka sam pratio na ovom forumu anlizu hendova, pogledao par videa, općenito se informirao o stvarima koje bi mi mogle olakšati posao.
Uplatih 300$ krajem veljače na Starse da bi mogao ko čovjek grindati NL10 i probijati se gore po limitima. Nažalost, ništa od toga, i dalje se mučim na istom limitu, a igra mi se više manje svodi na break even i grindanje bonusa. Čak sam bio i zadovoljan, sve dok me cijeli prošli tjedan nije toliko posralo da sam spuho 120$. Igram prosječno 2 sata dnevno, cash game, 6 stolova. Mislim da ne igram preloše no prostor za napredak je enorman. A realno, da li me jede varijanca ili sam jednostavno loš, ne mogu sa sigurnošću odgovoriti.
Stasi u leak busteru na 95k ruku su: VPIP 16.6; PFR 13.4; 3BET 3.8; CALL VS 3BET 23.7; AGG 2,55; WTSD% 23.3; CBET FLOP% 63,7.
Kao što se da vidjeti, 3bet me opasno hebe. Jednostavno ne znam više koga bi na koje karte 3betao, a i na 4bet odustajem praktički na bilo koje karte osim KK AA. Ako itko ima neki savjet po pitanju toga, ili unapređenju ikojeg drugog segmenta, otvoren sam za prijedloge/savjete.
Dalje, s obzirom da na Starsima na NL10 mogu svojim tempom igranja doći maksimalno do Silver statusa, rakeback je katastrofalan i nedostatan da pokrije coolere i sakaute koji me tako vole (ili bar tako prosječan poker noob razmišlja). Ozbiljno razmišljam o tome da dignem pare sa Starsa i stavim ih na neki sajt koji nudi dovoljno veći rakeback kako bi barem tim putem došao do nekog plusa i krenuo prema gore na limitima. Naravno, bilo bi ekstra poželjno i da podržava HEM, ne želim nakon njega igrati 'u mraku'. Tu sam također otvoren za prijedloge.
Toliko o meni kao poker zvijezdi
Zadnji popravljao walt3r88 (28-05-2012 18:59:19)