Tema: *Official 300$ in 1k one month prop bet *
UVOD:
Zbog nikakvog prometa na nordici u prije i poslijepodnevnim satima odlučio sam dodati još neki site di ću igrat u to vrijeme.
Nakon konzultacije sa robom odlučio sam se da to bude noble poker gdje će me on stejkat. Da bude zanimljivije i da se mene motivira odlučio sam mu predložiti side bet. A i zato što me jučer navečer neizravno nazvao fishem (kao reko mu je neki frend koji je igro protiv mene).
PRAVILA:
1. Koristit ću samo početni stejk od ~320$ (230€) s kojim ću igrat po pravilima BRM (min. 20 BI za svaki level)
2. Mogu igrat kaj god hoću , ali da je u pravilima BRM
3. Ako me baniraju ili noble poker se ugasi (:)) prekida se bet
4. Prop bet traje do kraja ovog mjeseca
5. Ukoliko ne uspijem do kraja mjeseca imat 1 000$ (~720€) na accountu roba je pobjednik, a u 2. slučaju sam ja. (uzet ću tečaj € vs $ na dan 28.2.)
6. Zadnja 2 dana mogu spustit BRM na 15BI ukoliko to bude potreno
7. RB koji dobijem tijekom mjeseca se na računa u roll
ULOG:
RB i bonusi koje ću dobit dok ću igrat, dakle pobjednik nosi sve navedeno.
PLAN:
nl10 - 500$
nl20 - 1000$
Na 600$ ću ubacit i € table na nl20 kaj je ko da igram nl 0,14/0,28$. Ovo 6. pravilo sam stavio ako ću zadnje dane bit na 850-900$ ić ću na nl50 gdje imam pozitivan wr ali ako padnem ispod 15BI moram nazad (a to vjerojatno znači da sam izgubio )
P.S. ako mi netko ko igra na nobleu može pomoć postavit one minimaxmod i betpot programe bio bih zahvalan...
p.s2. dajem robi još 2h vremena od vremena objave ovog posta da prekine ovaj bet ako se uplašio nakon kaj je ovo pročito
p.s3. primio bih i akciju ako netko hoće u nekim razumnim svotama...
Zadnji popravljao niveaformen (03-02-2010 17:15:00)